Složení: Mléčná čokoláda 86% (cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, kakaová hmota, sušená syrovátka, bezvodý mléčný tuk, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, emulgátor E476), 10% mandle, 2%lyofilizovaná ostružina, 2% lyofilizovaná malina.
Minimální obsah kakaové sušiny: mléčná čokoláda 33,6%
Výživové hodnoty ve 100g výrobku :
Energetická hodnota: 2291 kJ/547 kcal
Tuky: 34 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 17 g
Sacharidy: 52 g
Z toho cukry: 49 g
Bílkoviny: 7 g
Sůl: 0,2 g
Čokoládová manufaktura
Zakladel společnosti FRANTIŠEK HLAVA vědomě navazuje na slavnou tradici dezertářského řemesla v Česku a nabízí dokonalé řešení pro všechny zájemce, kteří to s cukrářstvím myslí vážně. Snaha obnovit zašlou slávu českého čokoládovnictví a vyvést jej ze zapomění byla od počátku podmíněna jeho úsilím o návrat ke kvalitní čokoládě a rozmanitosti náplní, které češi znali již za první republiky.
Rodinná firma Kamila prodělala v posledních letech celou řadu změn. Lahodné čokoládové speciality již pan Hlava se svou rodinou nevyrábí na starém temperovacím stroji v suterénu rodinného domku ve Vyskytné, jak tomu bývalo po převratu, ale díky postupnému vývoji a silnému zájmu zákazníků se firmě podařilo zrekonstruovat výrobní halu a všechna výroba se tak přesunula do moderních prostor.
V dnešní době je již výroba rozdělena do několika samostatných sekcí. Společnost nabízí jak velkokapacitní produkci, tak zcela jedinečnou zakázkovou výrobu pro kohokoliv, kdo o ni požádá. Tato deviza patří k hlavním podmínkám interních směrnic čokoládovny KAMILA.