POZOR: Tyčinky 1+2 ZDARMA míří do finále. Brzy bude vyprodáno. Tak nezmeškejte a moc děkujeme za pomoc v neplýtvání. Jste úžasní.

Najdi a vyhraj s NUTSMAN č.8/2024

O co v tomto týdnu soutěžíme?

Vybereme ze všech odpovědí výherce (soutěžní formulář najdete níže v článku), který vyhraje skvělý balíček, od naší novinky ROUNDOOZE.

Vyhraj s NUTSMAN 082024 1

Už jste zaznamenali naši novinku praženou cizrnu?

Ahoj! Jsem pečená cizrna!

Společně s mou roztomilou partou se shromažďujeme ve snadno přenosném balíčku, aby si nás mohl každý vzít s sebou na cesty. Naše lahodně pražená cizrna je bezlepková a nabízí skvělou výživovou hodnotu - je bohatá na bílkoviny a vlákninu, které vám poskytnou energii na celý den. Díky vynikajícím polevám nabízíme rozmanité chuťové zážitky a zdravou alternativu ke klasickým svačinám. Věnujte si chvilku na to, abyste si nás pořádně vychutnali!

Dvakrát pražená cizrna v tenké vrstvě vysoce kvalitní hořké čokolády, která dodává křupavé cizrně výraznou čokoládovou chuť. V praktickém uzavíratelném balení.

 Lahodná pražená cizrna plná bílkovin a vlákniny. Dodá Vám energii na celý den. Skvělá alternativa zdravé svačiny. Bez lepku a palmového oleje.

Přejeme Vám dobrou chuť


Soutěžní otázka zní: jaká je aktuální akční cena roundooze produktů?

Nápovědu najdete zde: www.nutsman,cz

Pravidla soutěží NUTSMAN: https://www.nutsman.cz/obchodni-podminky/PravidlasouteziNUTSMAN/

Soutěž začíná dnem zobrazení na našem blogu a končí za 7 kalendářních dnů. Následně bude výherce kontaktován a zobrazen na našich platformách (Facebook, Instagram.

Hodně štěstí všem a vidíme se při další naší soutěži. Tým NUTSMAN.