POZOR: Tyčinky 1+2 ZDARMA míří do finále. Brzy bude vyprodáno. Tak nezmeškejte a moc děkujeme za pomoc v neplýtvání. Jste úžasní.

V pohybu s NUTSMAN a SILVIÍ - LEKCE 1

Vítejte u prvního dílu našeho jedinečného seriálu "V pohybu s Nutsman a Silvií"! Dnes začneme něčím, co vaše ráno promění ve skvělý start do nového dne. Společně se podíváme na ranní rozcvičku, která nejenže rozhýbe každý sval vašeho těla, ale také vás naladí na pozitivní vlnu.

NUTSMAN Blog V pohybu 1 BLOG 1

V tomto projektu, který není ničím méně než revolucí v oblasti wellness, vás chceme provést cestou transformace, která nechce od vás obětovat to, co milujete, ale naopak vám má přinést radost z každodenních malých změn. Jak říká staré přísloví, "cesta tisíce mil začíná jediným krokem", a právě prvním krokem na této cestě je naše série.

Ranní rozcvička je jako budíček pro naše svaly. Představte si, že vaše tělo je jako zahrada, která po dlouhé noci ožívá pod ranními paprsky slunce. Každý pohyb je jako voda, která oživuje zem, a každý protažení jako květina, která se obrací k světlu.

Naše rozcvička začíná s několika jednoduchými, ale účinnými cviky a budete potřebovat jenom podložku a pohodlný sportovní outfit. Začneme s hlubokými dýchacími cviky, které probudí vaše plíce a naplní tělo čerstvým vzduchem. Následovat budou dynamické strečinkové pohyby, které zahřejí vaše svaly a připraví je na aktivní den. Nezapomínejte, že správné dýchání je klíčem k efektivnímu strečinku.

Po rozcvičce je důležité dopřát tělu i správnou výživu. Proto vám představujeme perfektní ranní snídani, která je rychlá, zdravá a chutná. Hlavní ingrediencí naší snídaně je lyofilizované ovoce od Nutsman. Možná si kládete otázku, proč zrovna lyofilizované ovoce? Odpověď je jednoduchá – během procesu lyofilizace se zachovají všechny důležité vitamíny a minerály, ale zároveň ovoce zůstává krásně křupavé a intenzivně chutné.

Připravíme si směs bílého jogurtu, do kterého přidáme hrst lyofilizovaného ovoce. Toto spojení vytvoří ideální kombinaci bílkovin a vitamínů, které vám dodají energii bez pocitu těžkosti v žaludku. Představte si tuto směs jako palivo, které vašemu tělu dodá energii a zároveň ho nezatíží, umožňující vám tak pohybovat se s lehkostí a svobodou.

Tento seriál "V pohybu s Nutsman a Silvií" je více než jen o cvičení a jídle. Je to vaše cesta k pohybové svobodě a k lepšímu začátku každého dne. Během našich epizod vás budeme provázet krok za krokem, představovat nové techniky, práci s tělem a myslí, a také vám budeme nabízet tipy a triky, jak si udržet motivaci a radost z pohybu.

Konec konců, každý nový den je příležitostí pro nový začátek. A co by mohlo být lepšího než začít ho s energií, která vás bude provázet celým dnem? Přidejte se k nám při objevování, jak pohyb a správná výživa mohou pozitivně ovlivnit vaše každodenní životy. Jste připraveni na cestu plnou energie, zdraví a radosti? Tak pojďme do toho společně!

Video najdete na našem FACEBOOKU nebo INSTAGRAMU

Tým NUTSMAN a Silvie