POSLEDNÍ DEN: Pistácie za 309 Kč/kg. // LYO ZDARMA při nákupu nad 999Kč. Vyberte jako dárek v košíku.

ADVENI Bezlepkový muffin 50 g

3 hodnocení
 
 
Jemná piškotová buchtička s vůní vanilky. Bez dlouhého míchání, šlehání, předehřívání trouby a špinavého nádobí. To není pohádka "Hrnečku, vař!", ale nový kelímkový MUFFin od Adveni. Jednoduše odklopíte víčko, přidáte dvě lžíce vody, dobře zamícháte a vložíte na 50 sekund do mikrovlnky. A nadýchaný muffinek je na světě!
Dostupnost Skladem
Cena 46 Kč bez DPH
51 Kč / ks    
Kategorie Zdravé potraviny
 
Vhodné pro: ovovegetariány , laktoovovegetariány, stravující se dle zásad Kašrutu (PARVE)

Složení: 
škrob (kukuřičný, bramborový), cukr, sušená VEJCE, sušená tuková směs (kokosový tuk, glukózový sirup, modif. škrob, protispék. látka: E 551), suš. glukóz. sirup, kypř. látky: E 500, E 450; přírodní aroma.
Obsah laktózy nejvýše 0,01 g ve 100 g upečeného výrobku.
 
Balení: 50 g 
 
 
Návod k přípravě:
 
Ingredience: 50 g směsi na bezlepkový a bezlaktózový muffin.K tomu přidáte 20 g vody.
 
Postup přípravy: Sejměte víčko. Do kelímku přilijte 20 g vody. Důkladně promíchejte.Kelímek vložte do mikrovlnné trouby - zahřívejte 50 sekund na 1000 W.

Tip: Pro ještě vláčnější konzistenci přidejte spolu s vodou 10 g rostlinného oleje.

 

Hmotnost 0.08 kg
Produkt je zařazen do kategorie (?) Bez lepku, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1760 kJ / 420 kcal
Tuky 10,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 7,3 g
Bílkoviny 4,6 g
Sacharidy 76 g
- z toho cukry 21,9 g
Sůl 1,44 g

Příprava MUFFinů od Adveni


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: