Ocet

Vyberte si z různých druhů octa, podle toho, jaké pokrmy plánujete připravovat. Jablečný ocet je skvělý na saláty a různé dresinky, vinný ocet se hodí do zálivek, chutney, marmelád a džemů. Rýžový ocet je zase nepostradatelný v asijské kuchyni, kde se využívá při vaření rýže, na sushi nebo do různých omáček.

 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné