Ghí (přepuštěné máslo)
Přepuštěné máslo (někdy nesprávně přečištěné máslo) je bezvodý tuk získaný z másla. Jedná se o tradiční úpravu másla, kterou používala i česká autorka kuchařek M. D. Rettigová.
Známou formou přepuštěného másla je tradiční jihoasijská forma ghí, vyráběna z buvolího či kravského mléka.
Nejprodávanější
-
České Ghíčko BIO Ghí 1000 ml – Skladem604 Kč
To nejlepší, co pro vás máme! Bio Ghee je čistý máselný tuk vhodný k...
539 Kč bez DPH -
České Ghíčko Ghí 720 ml – Skladem376 Kč
Ghee, to je čistý máselný tuk vhodný k jakékoliv tepelné úpravě. ...
336 Kč bez DPH -
České Ghíčko BIO Ghí 720 ml – Skladem474 Kč
To nejlepší, co pro vás máme! Bio Ghee je čistý máselný tuk vhodný k...
423 Kč bez DPH
Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem