ARAX Fazole černé oko 500 g
Popis

Fazole černé oko má ve středu černou skvrnu, která připomíná právě oko. Původně tyto fazole pochází z Afriky. Obsahuje rozpustnou vlákninu. Jejich výhodou je, že se nemusí namáčet, ovšem je to doporučováno pro zkrácení doby přípravy. Vaříme cca 60 minut.
Balení: 500 g

O firmě
V roce 1995 byla založena společnost ELLADA Praha s.r.o. jako předchůdkyně stávající společnosti. Tehdy se rodinná firma v malém zabývala obchodem s drobným zbožím. V roce 2008 prošla firma komplexní restrukturalizací a posílením kapitálové základny. Tyto kroky nám umožnily rychlý vstup na trh, vyznačující se jinak těžkou prostupností a velkou měrou konzervativnosti.
Od roku 2008 se firemní aktivity soustředí zejména na balení a distribuci suchých potravin. Dynamicky se rozvíjíme do nových trhů, rozšiřujeme produkci, počty zaměstnanců a zkvalitňujeme spolupráci. Průběžnými investicemi do lidských zdrojů a automatizace výroby dosahujeme velmi vysoké míry efektivity.
Nyní působí pod novým názvem společnosti -  Foodish s.r.o., která zpracovává a balí potraviny pod registrovanou značkou ARAX.
| Hmotnost | 0.6 kg | 
| Produkt je zařazen do kategorie (?) | Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy | 
| Produkt neobsahuje tyto alergeny | 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich | 
| Výživové údaje na 100 gramů: | |
| Energie | 1453 kj/ 342 kcal | 
| Tuky | 1,2 g | 
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g | 
| Bílkoviny | 23 g | 
| Sacharidy | 57 g | 
| - z toho cukry | 1,2 g | 
| Sůl | 0,03 g | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
        Přidat komentář
    
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
