Nákup nad 999Kč = LYO ZDARMA. Vyberte jako dárek v košíku.

Lucky Alvin - výhrál ocenění GREAT TASTE

S velikou radostí oznamujeme, že se nám podařilo získat ocenění našich dvou másel na nejznámější celosvětové potravinářské soutěži Great Taste. Letos se sešlo ve Velké Británii 12,777 soutěžících vzorků ze 106 zemí. Lucky Alvin byl oceněn 1 hvězdou u ARAŠÍDŮ S BÍLOU ČOKOLÁDOU, KEŠU krém vyhrál dokonce dvě hvězdy.

V porotě usedlo 144 porotců, mezi něž patřili znalci a odborní kritici jídla světové gastronomické scény, výrobci, prodejci, restauratéři a šéfkuchaři honosící se michelinskými hvězdami. Great Taste je nejvyhledávanější a nejprestižnější světovou soutěží jídla a pití s velmi přísnými pravidly. Všechny soutěžící vzorky projdou hodinami ochutnávek "naslepo". Proto zde vůbec nerozhoduje obal, název nebo výrobce. Vyhrává zde především dokonalá chuť, dále pak použité ingredience a zpracování výrobku.

V soutěži je možné vyhrát 1, 2 nebo 3 hvězdy. 1 hvězdu si letos odneslo 3,818 výrobků, 2 získalo 1,294 a pouze 205 vzorků z celého světa bylo oceněno 3 hvězdami.

3 hvězdy - výjimečně delikátní potravina

2 hvězdy - nadprůměrně delikátní potravina

1 hvězda - potravina s fantastickou chutí

Zisk tohoto ocenění je v považován za potravinářského Oscara. Nesmírně si ho vážíme, je to pro nás uznání a utvrzení kvality naší výroby, na které si zakládáme.

Výrobky bude zdobit černo-zlaté logo Great taste s 1 a 2 hvězdami.

 

Je nám velkým potěšením vám nabízet tak skvělá másla od firmy Lucky Alvin. Tým NUTSMAN

Celý sortiment Lucky Alvin naleznete ZDE

LA