POZOR: Tyčinky 1+2 ZDARMA míří do finále. Brzy bude vyprodáno. Tak nezmeškejte a moc děkujeme za pomoc v neplýtvání. Jste úžasní.

RECEPT: FITNESS bábovka z jablek a ovesných vloček.

Vážení přátelé zdravého životního stylu a všichni, kteří se snažíte skloubit chuťové potěšení s pečlivým výběrem ingrediencí, mám pro vás dnes něco zcela zvláštního. Věnujte pozornost tomuto receptu na fitness bábovku z jablek a ovesných vloček, který je nejen vynikající a plný přírodních chutí, ale také přátelský k vaší postavě a fitness cílům. Tato bábovka je dokonalým spojením sladkého pokušení a nutriční vyváženosti, a přitom je tak jednoduchá na přípravu, že si ji zamiluje každý, kdo má rád rychlé a zdravé pečení. Zapomeňte na těžké a kalorické dezerty a vyzkoušejte něco, co vás nabije energií a nepřidá žádné zbytečné kilogramy. Pojďme tedy společně předehřát naše trouby a nachystat si formy, protože právě teď vstupujeme do světa chutné a zdravé pečené dobroty!

NUTSMAN Blog babovka BLOG 1

Ingredience 

🏋🏻‍♀️350 g jablka
🏋🏻‍♀️400 g ovesných vloček
🏋🏻‍♀️10 g jedlé sody
🏋🏻‍♀️2 PL olivového oleje
🏋🏻‍♀️220 g bílého jogurtu
🏋🏻‍♀️5 g skořice
🏋🏻‍♀️120 g sladidla
🏋🏻‍♀️3 ks vajec
🏋🏻‍♀️2 PL kakaa

Postup

👉  bílky a žloutky oddělíme. Žloutky utřeme se sladidlem do pěny a postupně přidáme ostatní suroviny. Nakonec přidáme ovesné vločky smíchané s jedlou sodou a skořicí. Lžící vmícháme vyšlehaný sníh z bílků. Pečeme v silikonové formě cca 40-50 minut (na test špejlí).

Dobrou chuť přeje tým NUTSMAN