POZOR: Tyčinky 1+2 ZDARMA míří do finále. Brzy bude vyprodáno. Tak nezmeškejte a moc děkujeme za pomoc v neplýtvání. Jste úžasní.

RECEPT: PIMs piškoty. Jde to i bez lepku.

Hledáte cestu, jak si pochutnat na oblíbených sladkostech, ale zároveň dbát na svůj bezlepkový jídelníček? Máme pro vás řešení, které potěší vaše chuťové buňky a zároveň se vejde do vašeho zdravého životního stylu. Představujeme vám recept na PIMs piškoty, které jsou nejen bez lepku, ale také neskutečně chutné. Tento recept je důkazem, že omezit lepek ve stravě neznamená omezit si v požitcích. Takže, pokud hledáte sladkou tečku, která se hodí k vašemu bezlepkovému režimu, jste na správném místě. Připravte si pečicí plech a nechte se inspirovat tímto jednoduchým, ale lahodným receptem na PIMs piškoty. Vezměte si do rukou vaše pečicí náčiní, protože tento recept si zamilujete natolik, že se stane stálou součástí vašeho repertoáru sladkých dobrot.

NUTSMAN Blog PIMS BLOG 1

Ingredience 

 

Těsto: 

🍓2 vejce

🍓60g mandlové mouky

🍓sladidlo dle vlastních preferencí např. 60g erythritolu (ale chutná skvěle bez jakýchkoliv sladidel 😉)

🍓30g rozehřàtého ghí

 

 

Ovocné želé

🍓250ml jahodové šťávy 

🍓2ČL agaru

🍓sladidlo(nemusí být )

 

Postup

Těsto: 👉celá vejce ušleháme (se sladidlem), přidáme mouku, opět ušleháme a na konec vmícháme ghí. Pečeme na formě 18x18cm jako hodně tenké těsto. Na 170•C cca 8-10minut.

Źelé: 👉smícháme a přivedeme k varu. Nalijeme na fólii (do te samé formy jako těsto) a dáme ztuhnout.

👉 z těsta vykrojíme kolečka, ze ztuhlého želé vykrojíme o něco menší tvar(já použila kytičky), na základ položíme želé a polijeme rozpuštěnou vysokoprocentní čokoládou 🍓

 

Dobrou chuť přeje tým NUTSMAN