Ingredience
250ml mandlového mléka
250ml kokosového mléka
skořice
muškátový oříšek
vanilkový extrakt
3 žloutky
500ml rumu
Vanilkový:
o jeden žloutek navíc
Kakaový:
3PL raw kakaa
Čokoládový:
50g 90% vysokoprocentní čokolády
Postup:
Smícháme mandlové a kokosové mléko, přidáme koření a 5 minut na mírném plameni necháme probublávat. Žloutky vložíme do větší misky a pomocí metličky je vyšleháme. Podle příchuti přidáme danou ingredienci. Horkou směs poté po lžících přidáváme do žloutků, po každé lžíci směs promícháme. Na konec celou směs vložíme zpátky do kastrůlku a cca 10 minut prohříváme nesmí se vařit. Pak přimícháme rum a necháme pomalu zchladnout.
Dobrou chuť přeje tým Nutsman