POZOR: Tyčinky 1+2 ZDARMA míří do finále. Brzy bude vyprodáno. Tak nezmeškejte a moc děkujeme za pomoc v neplýtvání. Jste úžasní.

SERIÁL: V pohybu s NUTSMAN a SILVIÍ - LEKCE 1

Pro mnohé z nás je cesta ke zdravému životnímu stylu často dlážděná dobrými úmysly, avšak plná překážek a výzev. Jak se zdá, každodenní životní ruch nám neustále hází klacky pod nohy, a to i přesto, že si klidně uvědomujeme, jak moc je zdraví důležité. Ale co kdybychom vám řekli, že existuje jednoduchý způsob, jak vstoupit do světa vitality a energie, aniž byste museli zcela obrátit svůj život naruby? Přesně to vám chceme představit v našem nadcházejícím seriálu: "V pohybu s NUTSMAN a SILVIÍ".

NUTSMAN Blog V pohybu 1 BLOG 1

V tomto projektu, který není ničím méně než revolucí v oblasti wellness, vás chceme provést cestou transformace, která nechce od vás obětovat to, co milujete, ale naopak vám má přinést radost z každodenních malých změn. Jak říká staré přísloví, "cesta tisíce mil začíná jediným krokem", a právě prvním krokem na této cestě je naše série.

Začneme s ranními rutinami - ale zapomeňte na vyčerpávající cvičební režimy, které vás nechají bez dechu ještě před snídaní. @nutsmancz a @silvie.radimerska vám ukážou, jak si můžete dopřát jednoduché, ale účinné ranní strečinky přímo ve vaší ložnici, které probudí vaše tělo a mysl a připraví je na nový den. A víte co? K ranní rozcvičce nepotřebujete ani posilovnu, stačí vám kousek podlahy a pár minut vašeho času.

Dalším krokem jsou energizující snacky - zapomeňte na přeslazené tyčinky nebo nevyhovující občerstvení plné prázdných kalorií. S projektem "V pohybu s NUTSMAN a SILVIÍ" se dozvíte, jak si můžete připravit jednoduché, chutné a především zdravé snacky, které vás udrží v chodu po celý den. Ať už jste v kanceláři, na výletě, nebo jen potřebujete rychlé doplnění energie, máme pro vás řešení.

Večery pak patří regeneraci a relaxaci. Ukážeme vám, jak se můžete věnovat jednoduchým večerním rituálům, které vám pomohou odstranit stres dne a připravit tělo i mysl na klidný spánek. Ať už jde o relaxační jógu, meditaci, nebo třeba o aromaterapii, najdeme společně způsob, jak si večer užít v klidu a pohodě.

To vše a ještě mnohem více vás čeká v naší sérii "V pohybu s NUTSMAN a SILVIÍ". Ponořte se s námi do světa, kde je pohyb nejen radostí, ale i cestou k lepšímu a zdravějšímu já. Sledujte nás a dozvíte se, jak malé změny ve vašem denním režimu mohou mít velký dopad na vaše celkové zdraví a pohodu. Protože každý z nás má sílu změnit svůj život k lepšímu, a my vám chceme ukázat, jak na to. Připojte se k nám a objevte kouzlo života "v pohybu". Vidíme se každou druhou neděli v 18:00 hodin.

Video najdete na našem FACEBOOKU nebo INSTAGRAMU

Tým NUTSMAN a Silvie