POSLEDNÍ ŠANCE PŘED ZDRAŽENÍM: Mandle za 169Kč/kg. Do 1.7..// Želé bonbóny za 99Kč/kg Do vyprodání.

Coffeespot Original Espresso

Neohodnoceno
 
  • 1 z 6
 

Doba pro doručení prosím počítejte 3-5 dnů. Objednáváme každý den, vždy čerstvou kávu, přímo ve výrobě.

Výrazná a prvotřídně vyvážená. Dvě pečlivě vybrané arabicy v sobě ukrývají čokoládové a mandlové tóny doplněné o sladké kandované ovoce.

Cena od 146 Kč bez DPH
od 164 Kč / ks
Kategorie Čerstvá káva, kávoviny a náhražky kávy
Zvolte variantu
682 original espresso Množství: 250 g Skladem - E-SHOP 164 Kč / ks
146 Kč bez DPH
   
682 2 original espresso Množství: 500 g Skladem - E-SHOP 317 Kč / ks
283 Kč bez DPH
   
682 3 original espresso Množství: 1000 g Skladem - E-SHOP 582 Kč / ks
520 Kč bez DPH
   
 

Detailní popis produktu

Espresso směs je vytvořena pro ty, kteří touží po tradičním, vyváženém espressu s plným tělem a výraznou chutí. 

Chuť čokoláda, mandle, kandované ovoce
Druh Peru Monte Verde, Brazílie Diamond
Stupeň pražení 4 - Intenzivní Stupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň pražení
Kyselost Nízká
Země původu Brazilská káva, Peru káva

O kávě

Káva je vhodná jak pro kavárny a kanceláře, tak i pro přípravu v domácím espresso kávovaru.

Dobře vynikne v nápojích v kombinaci s mlékem - Cappuccino, Caffè latte, Latte Macchiato, Flat White.....atd.

Original Espresso směs je složena je ze dvou chuťově nezaměnitelných káv:

  • Brazílie Diamond - Pochází z oblasti Cerrado, která se nachází na nejúrodnějším jihu Brazílie.
  • Peru El Palto - Výběrová Arabica přímo ze zpracovatelského závodu JUMARP Mujeres

brazilie-peru

Jak připravit kávu Original Espresso?

Kávu namelte na hrubost vyhovující vybrané přípravě kávy. Kávu dodáváme standardně zrnkovou (nemletou).

 

Jak kávu pražíme

Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek.

Každý den pražíme přesně tolik, kolik objednáte. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten respektujeme a nesnažíme se ho měnit. Naopak. Pražíme zkrátka tak, abychom nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum.

Teplotu i čas proto upravujeme podle toho, co máme zrovna v pražičce. Celou dobu hlídáme každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné.

Nakouknout do pražírny
Fotky
Foto

Jak kávu skladovat

Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají.

Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: