POZOR: Tyčinky 1+2 ZDARMA míří do finále. Brzy bude vyprodáno. Tak nezmeškejte a moc děkujeme za pomoc v neplýtvání. Jste úžasní.

Coffeespot Rock Spot Espresso

Neohodnoceno
 
  • 1 z 6
 

Doba pro doručení prosím počítejte 3-5 dnů. Objednáváme každý den, vždy čerstvou kávu, přímo ve výrobě.

Vyvážené, ale silné espresso bez kyselosti – a navrch s bohatou cremou.

Cena od 146 Kč bez DPH
od 164 Kč / ks
Kategorie Čerstvá káva, kávoviny a náhražky kávy
Zvolte variantu
220 rock spot espresso Množství: 250 g Skladem - E-SHOP 164 Kč / ks
146 Kč bez DPH
   
220 2 rock spot espresso Množství: 500 g Skladem - E-SHOP 307 Kč / ks
274 Kč bez DPH
   
220 3 rock spot espresso Množství: 1000 g Skladem - E-SHOP 579 Kč / ks
517 Kč bez DPH
   
 

Detailní popis produktu

Rock Spot je vytvořen pro ty, kteří touží po silné a vyvážené espresso směsi. Příměs robusty zvýrazňuje chuť a dodává cremu.

Chuť hořká čokoláda, mandle, kakao
Druh Arabica + Robusta
Stupeň pražení 4 - Intenzivní Stupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň pražení
Kyselost Bez acidity

Složení

  • 80% arabica
  • 20% robusta
  • Znáte rozdíl mezi arabicou a robustou?

Jak připravit kávu Rock Spot Espresso?

Kávu namelte na hrubost vyhovující vybrané přípravě kávy. Kávu dodáváme standardně zrnkovou (nemletou).

  • Káva je vhodná na espresso — doporučujeme připravit v pákovém nebo automatickém kávovaru.
  • Dopřát si ji můžete i na filtr — očekávejte plnější a výraznější chuť.

metody-pripravy-espresso

 

Jak kávu pražíme

Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek.

Každý den pražíme přesně tolik, kolik objednáte. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten respektujeme a nesnažíme se ho měnit. Naopak. Pražíme zkrátka tak, abychom nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum.

Teplotu i čas proto upravujeme podle toho, co máme zrovna v pražičce. Celou dobu hlídáme každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné.

Nakouknout do pražírny
Fotky
Foto

Jak kávu skladovat

Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají.

Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: