VŠE DO NEDĚLE - 1kg PISTÁCIE ZDARMA // 10% SLEVA na všechny NUTSMAN produkty s kódem: DNY10 // Nákup nad 999Kč = LYO ZDARMA. Vyberte jako dárek v košíku.,

Descantinella salty bueno 300G

26 hodnocení
 
 


Descantinella salty bueno je lahodný lískooříškový krém s karamelovou čokoládou a himalájském solí.

Dostupnost Skladem
Cena 233 Kč bez DPH
261 Kč / ks    
Kategorie Zdravé mlsání
 

20190821_190432_0000

Složení: 69% lískové ořechy,  25% karamelová mléčná čokoláda ( kakaové máslo, cukr, sušené mléko, laktóza , sušená syrovátka , karamelizovaný cukr 2% sojový lecitin , vanilka bourbon ), kokosový olej 5% , himalájská sůl 1%

Balení: 300 g

10_1

- 100% přírodní složení bez přidaného rafinovaného cukru,

- bez lepku, palmového oleje, emulgátorů a konzervantů,

- přirozeně vysoký obsah bílkovin,

- vyráběné z nejkvalitnějších ořechů

 

O firmě

Jsme mladá rozvíjející se společnost Descanti, která vznikla v roce 2018. Zabýváme se výrobou a prodejem sportovní a zdravé výživy. Portfolio naší značky postupně rozšiřujeme o sportovní a lifestyle oblečení, protože chceme naplno využít potenciál názvu naší značky. Věříme, že se nám podaří dodávat zboží v co nejlepší ceně a zároveň nejvyšší kvalitě. Na prvním místě v naší společnosti je náš zákazník a jeho spokojenost.

Hmotnost 0.42 kg
Produkt je zařazen do kategorie (?) Bez lepku, Bez éček, Bez palmového oleje
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 660kcal / 2761KJ
Tuky 57,41 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 12,0 g
Bílkoviny 5,54 g
Sacharidy 24,14 g
- z toho cukry 13,75 g
Vláknina 6,74 g
Sůl 1,0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: