Family snack KARAMEL sáček 165g
Popis
Složení: Kukuřičná mouka, karamelová náplň 35% (řepkový olej, cukr moučka, sušená syrovátka, maltodextrin, karamel potravinářský, karamelové aroma, lecitin slunečnicový), rýžová mouka, cukr krupice.
Skladování: Skladujte v suchu. Po otevření výrobek uzavřete a spotřebujte do jednoho měsíce.
Balení: 165 g
Nejlepší z nejlepších. Křupky pro všechny sportovce a lidi s vysokou denní aktivitou. Velmi vhodné jsou také při redukčních dietách.
Jednoduchá a čistá receptura, pouze hrách 80% a brambory 20% je výjimečná na našem trhu. Bílkoviny zpracované extruzí jsou vysoce stravitelné. Vhodné sacharidy nezvyšují glykemický index a tělu dodávají energii postupně, proto jsou vhodné jako doping před sportovním výkonem nebo jinou zátěží. Mimořádně vysoký obsah rostlinných bílkovin a vlákniny oceníte při zdravém životním stylu nebo dietách, kdy je do těla dodáte v přirozené formě společně s vitamíny a minerály.
Do jedení křupek ve tvaru malého hrachového lusku se určitě nebudete nutit. Naopak, spojuje se tu originální chuť hrachu s tradiční chutí brambor. Pochutnáte si na nich během dne i večer u televize nebo s přáteli u piva či vína.
Hmotnost | 0.2 kg |
Produkt je zařazen do kategorie (?) | Bez lepku, Bez éček, Bez palmového oleje |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 1985 kJ / 472 kcal |
Tuky | 12,0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 3,8 g |
Bílkoviny | 8,1 g |
Sacharidy | 69,0 g |
- z toho cukry | 26,6 g |
Vláknina | 2,2 g |
Sůl | 0,1 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.