JANEK Mléčná čokoláda JANKOVA pečeť 95 g
Popis
Jemná mléčná čokoláda provoněná vanilkou. Žádnými aromaty nebo esencemi. Ale zrníčky pravé vanilky. K tomu přidejte ručně přebrané pekanové a kešu ořechy, pistácie, kousky sušené papayi a máte tabulku, která voní, křupe a zároveň se pomalu rozplývá na jazyku.
JANEK, to je:
- poctivá česká výroba
- čistá přírodní chuť
- pravá vanilka
- bez palmového oleje
- bez lepku
- závislost na pořádné čokoládě
Složení
Kakaová hmota 34 %, kakaové máslo, sušené mléko, kešu ořechy, mandle, pistácie, pekanové ořechy, sušená papaya, cukr, emulgátor: sójový lecitin, aroma: přírodní vanilka. 
Výživové údaje na 100 g
| Energetická hodnota | 573 kcal / 2397 kJ | 
| Tuky | 48 g | 
| Sacharidy | 52 g | 
| z toho cukry | 38 g | 
| Bílkoviny | 10 g | 
Skladování
Skladujte v suchu a temnu při teplotách do 20°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. 
Hmotnost: 95 g
JANKŮV příběh
Začalo to v Uherském Brodě roku 2015 chutí na čokoládu. Pravou a poctivou. Čokoládu, která Vám naplní každý chuťový pohárek až po samotný okraj a pak se postupně rozplyne. Se slinami se nám začaly sbíhat i myšlenky. Z touhy po výjimečné kvalitě a požitku se tak zrodila Čokoládovna JANEK, která dělá přesně to, na co tenkrát dostala tu šílenou chuť. Vyrábí čokoládu bez výmluv.

| Hmotnost | 0.12 kg | 
| Produkt je zařazen do kategorie (?) | Bez lepku, Bez éček, Bez palmového oleje | 
| Produkt neobsahuje tyto alergeny | 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich | 
| Výživové údaje na 100 gramů: | |
| Energie | 590 kcal/ 2460 kJ | 
| Tuky | 48 g | 
| - z toho nasycené mastné kyseliny | |
| Bílkoviny | 10 g | 
| Sacharidy | 52 g | 
| - z toho cukry | 38 g | 
| Vláknina | |
| Sůl | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
