TY NEJLEPŠÍ OŘÍŠKY? Najdete v nejlepší kvalitě a nejlepší ceně. ZDE. // AKTUÁLNÍ INFORMACE O DORUČENÍ Najdete vždy v košíku.

Kamila Chocolates Srdce z hořké čokolády sypané lyofilizovaným ovocem 100 g

 
Tip na VÁNOCE
 

Srdce z hořké čokolády sypané lyofilizovaným ovocem

Dostupnost Skladem
Cena 93 Kč bez DPH
104 Kč    
Kategorie Čokoláda
 

Složení: Hořká čokoláda 96% (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, emulgátor E476), 1% lyofilizované ostružiny, 1% maliny a 2% jahody. Minimální obsah kakaové sušiny: hořká čokoláda 72,5 %

Výživové hodnoty ve 100g výrobku :
Energetická hodnota: 2244 kJ/536 kcal ,
Tuky: 35 g , Z toho nasycené mastné kyseliny: 21 g
Sacharidy: 45 g , Z toho cukry: 45 g
Bílkoviny: 6 g, Sůl: 0,2 g

Čokoládová manufaktura

Zakladel společnosti FRANTIŠEK HLAVA  vědomě navazuje na slavnou tradici dezertářského řemesla v Česku a nabízí dokonalé řešení pro všechny zájemce, kteří to s cukrářstvím myslí vážně. Snaha obnovit zašlou slávu českého čokoládovnictví a vyvést jej ze zapomění byla od počátku podmíněna jeho úsilím o návrat ke kvalitní čokoládě a rozmanitosti náplní, které češi znali již za první republiky.

Rodinná firma Kamila prodělala v posledních letech celou řadu změn. Lahodné čokoládové speciality již pan Hlava se svou rodinou nevyrábí na starém temperovacím stroji v suterénu rodinného domku ve Vyskytné, jak tomu bývalo po převratu, ale díky postupnému vývoji a silnému zájmu zákazníků se firmě podařilo zrekonstruovat výrobní halu a všechna výroba se tak přesunula do moderních prostor.

V dnešní době je již výroba rozdělena do několika samostatných sekcí. Společnost nabízí jak velkokapacitní produkci, tak zcela jedinečnou zakázkovou výrobu pro kohokoliv, kdo o ni požádá. Tato deviza patří k hlavním podmínkám interních směrnic čokoládovny KAMILA.

Výroba čokolády

K výrobě používáme pouze čokoládu té nejvyšší kvality! Rovněž náplně bonbonů jsou vyráběny z prvotřídních ingrediencí. Dbáme na to, aby si tuto zásadu vzali k srdci i naši dodavatelé. Proto preferujeme pouze firmy, které jsou schopny naše nároky splňovat a mnohdy i předbíhat dobu ve vývoji nových a především úspěšných chutí, pro naši pokrokovou výrobní technologii.

Lidé v čokoládovně

Jemná cukrářská kuchyně byla vždy oceňovaným uměním a jen málokterá forma umění se v uplynulých desetiletích vyvíjela tak razantně jako produkce čokolád. Sama tradice už nepostačuje.

Naši dezertáři jsou mistry svého oboru. Používají osobité postupy i přísady, směšují je s osvědčením, a vytvářejí pestrou škálu zcela nových typů chuťových aroma. Samozřejmě, stále nové postupy vyžadují neobvyklé a alternativní metody přípravy.

Hmotnost 0.12 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: