NUTSMAN Brusinky v hořké čokoládě

 
  • 1 z 2
 

Máte rádi spojení ovoce a čokolády? A co takhle brusinky v lahodné hořké čokoládě? Tato výborná kombinace vás zaručeně ohromí. Ochutnejte!

  • sladká až ovocně kyselá chuť brusinek
  • lahodná hořká čokoláda
  • pro všechny milovníky ovoce a čokolády
Cena od 98 Kč bez DPH
od 110 Kč
Kategorie Sušené brusinky
Zvolte variantu
Brusinky v hořké čokoládě Množství: 125 g Skladem 110 Kč
98 Kč bez DPH
   
Brusinky v hořké čokoládě Množství: 250 g Skladem 172 Kč
154 Kč bez DPH
   
Brusinky v hořké čokoládě Množství: 500 g Skladem 293 Kč
262 Kč bez DPH
   
Brusinky v hořké čokoládě Množství: 3000 g Zboží na objednávku 1 511 Kč
1 349 Kč bez DPH
 

Složení: HOŘKÁ ČOKOLÁDA 65 % ± 5 % ˗ cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), mléčný tuk, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma,

PROSLAZENÉ KLIKVY (Vaccinium macrocarpon) 33 % ± 1 % ˗ klikvy, cukr, slunečnicový olej,

LEŠTICÍ SMĚS ˗ tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová. V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 38 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky.

PŘÍDATNÉ LÁTKY: Emulgátor - E 322 - slunečnicový lecitin, Emulgátor - E 476 - polyglycerylpolyricinoleát, Lešticí látka - E 904 - šelak, Kyselina - E 330 - kyselina citronová, Konzervant - E 200 - kyselina sorbová.

Skladování: Skladujte v suchu při teplotě 2-20°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.  

Alergeny: Výrobek může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, arašídů, sójových bobů, sezamu a výrobky z nich.

Země původu: Česká republika

O brusinkách

Brusnice brusinka je rostlina z čeledi vřesovcovitých. Plodem této rostliny je brusinka, která dala jméno celé rostlině. Roste v kyselých, na minerály chudých půdách, konkrétně na svazích kopců a hor jehličnatých lesů, na vřesovištích i rašeliništích v mírném pásu severní polokoule.

Plody – brusinky, jsou červené (dozrávají z bílých až průhledných) bobule o průměru 5 až 8 mm. Jsou jedlé, kyselé nahořklé, dozrávají v srpnu až říjnu.

Složení brusinek a jejich vliv na zdraví

Brusinky obsahují především antioxidanty, dále vyváženou směs vitaminů (především A, B a C) a minerálních látek, ceněné jsou i pro obsah organických kyselin (např. kyselina benzoová). Obsahují také třísloviny. 

Využití brusinek

Brusinky se zpracovávají v potravinářství jako čerstvé i sušené v různých směrech, např. do marmelád, džusů, jako přídavek do jogurtů apod. podobě marmelád a podobně. Také extrakty z brusnice se využívají např. ve farmaceutickém průmyslu. 

Produkt je zařazen do kategorie (?) Bez lepku
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 2004 kJ / 479 kcal
Tuky 23 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 13 g
Bílkoviny 3,1 g
Sacharidy 62 g
- z toho cukry 57 g
Vláknina 5,8 g
Sůl 0,01 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: