NUTSMAN Brusinky v mléčné čokoládě

4 hodnocení
 
 

Lahodné brusinky v mléčné čokoládě vás určitě dostanou. Typická chuť brusinek ve spojení s mléčnou čokoládou tvoří výbornou kombinaci, kterou musíte vyzkoušet!

  • sladká až ovocně kyselá chuť
  • lahodná mléčná čokoláda
  • pro všechny milovníky sladkého
Cena od 43 Kč bez DPH
od 49 Kč / ks
Kategorie Sušené brusinky
Zvolte variantu
Brusinky v mléčné čokoládě Množství: 125 g Skladem 49 Kč / ks
43 Kč bez DPH
   
Brusinky v mléčné čokoládě Množství: 250 g Skladem 79 Kč / ks
69 Kč bez DPH
   
Brusinky v mléčné čokoládě Množství: 500 g Skladem 135 Kč / ks
117 Kč bez DPH
   
 

Složení: MLÉČNÁ ČOKOLÁDA 66 % ± 5 % ˗ cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), sušená syrovátka, mléčný tuk, laktóza, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma,

PROSLAZENÉ KLIKVY (Vaccinium macrocarpon) 33 % ± 1 % ˗ klikvy, cukr, slunečnicový olej,

LEŠTICÍ SMĚS ˗ tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 25 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky.

PŘÍDATNÉ LÁTKY: Emulgátor - E 322 - slunečnicový lecitin Emulgátor - E 476 - polyglycerylpolyricinoleát Lešticí látka - E 904 - šelak Kyselina - E 330 - kyselina citronová Konzervant - E 200 - kyselina sorbová

Skladování: V suchu a temnu při teplotách do 20°C. Po otevření ihned spotřebujte. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Alergeny: Mléko a výrobky z něj.

Země původu: Česká republika

O brusinkách

Brusnice brusinka je rostlina z čeledi vřesovcovitých. Plodem této rostliny je brusinka, která dala jméno celé rostlině. Roste v kyselých, na minerály chudých půdách, konkrétně na svazích kopců a hor jehličnatých lesů, na vřesovištích i rašeliništích v mírném pásu severní polokoule.

Plody – brusinky, jsou červené (dozrávají z bílých až průhledných) bobule o průměru 5 až 8 mm. Jsou jedlé, kyselé nahořklé, dozrávají v srpnu až říjnu.

Složení brusinek a jejich vliv na zdraví

Brusinky obsahují především antioxidanty, dále vyváženou směs vitaminů (především A, B a C) a minerálních látek, ceněné jsou i pro obsah organických kyselin (např. kyselina benzoová). Obsahují také třísloviny. 

Využití brusinek

Brusinky se zpracovávají v potravinářství jako čerstvé i sušené v různých směrech, např. do marmelád, džusů, jako přídavek do jogurtů apod. podobě marmelád a podobně. Také extrakty z brusnice se využívají např. ve farmaceutickém průmyslu. 

Produkt je zařazen do kategorie (?) Bez lepku
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 2028 kJ / 484 kcal
Tuky 22,0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 13,0 g
Bílkoviny 3,5 g
Sacharidy 66,0 g
- z toho cukry 59,0 g
Vláknina 4,1 g
Sůl 0,1 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: