ŽELÉ BONBONY nyní za 99Kč/kg. // DOPRAVA za 1 Kč. Do neděle. // Nákup nad 999Kč = LYO ZDARMA.

NUTSMAN Jahody lyofilizované v dóze

Neohodnoceno
 
  • 1 z 5
 

Nádherně voňavé a ještě chutnější. To jsou lyofilizované jahody! Díky sušení mrazem si zachovají svoji plnou sladkou chuť a nádhernou vůni. Stačí jen ochutnat.

  • lyofilizace - metoda sušení mrazem
  • sladká chuť
  • krásná vůně
  • praktická, znovu uzavíratelná dóza
Cena od 109 Kč bez DPH
od 122 Kč / ks
Kategorie Lyofilizované ovoce (mrazem sušené)
Zvolte variantu
NUTSMAN Jahody lyofilizované v dóze Množství: 65G Skladem 178 Kč / ks
159 Kč bez DPH
   
NUTSMAN Jahody lyofilizované v dóze Množství: 35G Skladem 122 Kč / ks
109 Kč bez DPH
   
 

Složení: Lyofilizované jahody, plátky.

Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Po otevření ihned spotřebujte. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Výrobek může pocházet z Německa, Číny, Turecka nebo Egypta (dle šarže).

Upozornění: U 1000 g balení se může, z důvodu výroby u dodavatele, vyskytnout prach/kousky ve množství nepřekračující 15% objemu. Jde o výrobek přímo z výroby.

O jahodách

Nejlepší jsou čerstvé, které jsme si právě natrhali. Bohužel, je to ovoce, které je sezónní, a proto není ve všech obchodech po celý rok běžně k sehnání. Skvělým řešením jsou jahody sušené, protože si je nemusíte nikdy odpírat. Chutnají báječně a obsahují všechny vitamíny a minerály. Jejich chuť bývá dokonce výraznější. Je to tím, že v nich chybí voda, která se při sušení odpařila.

Voňavé, sladké jahodové plantáže

Jahody rostou na obrovských plantážích, odkud se vyvážejí do celého světa. K největším pěstitelům v současnosti patří Spojené státy, Francie, Polsko, Japonsko, Rusko a slunná Itálie.

Na jahodách si v přírodě touží smlsnout celá řada drobných škůdců. Některé napadají celou rostlinu, jiné pouze listy nebo kořeny. Toto ovoce bývá náchylnější i na výskyt některých chorob a jeho chuť bývá často hodně závislá na počasí, potřebují totiž hodně sluníčka.

Zajímavosti a recepty

LYO jahody podklady pro WEB odkaz na blog 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: