NUTSMAN Kokosový cukr
Popis
Složení: Kokos.
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 20°C. Po otevření ihned spotřebujte. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Země původu: Indonésie
Upozornění: Tento výrobek prošel mnohonásobnými kontrolami. Eventuálním kouskům skořápek/pecek se nedá zabránit ani při nejmodernějším způsobu balení. Z tohoto důvodu není vhodný pro děti do 3 let. Doporučujeme přebrat.
Složení kokosového cukru
Jelikož kokosový cukr pochází z nektaru palem, zpracovává se ručně a šetrným způsobem, je v něm hodně výživných látek. Bohatě zastoupeny jsou vitamíny ze skupiny B, železo, draslík, hořčík, zinek, mangan a další.
Ve sto gramech kokosového cukru se nachází přibližně 320 kalorií, 1,8 g proteinů 3,4 g tuku, 4,5 g vlákniny a 92 g sacharidů.
Využití Kokosového cukru
Kokosový cukr lze použít stejně jako běžný cukr. S dávkováním není problém, protože je stejně sladký jako rafinovaný cukr. Kokosový cukr se hodí k oslazení teplých i studených nápojů, jako například kávy, čaje, koktejlů či smoothies. Nebo se jednoduše přidá do pudinků, kaší, doma pečených koláčů, sušenek, nebo zákusků.
Podobné produkty
Produkt je zařazen do kategorie (?) | Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Natural, Bez laktózy |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 1640 kJ / 385 kcal |
Tuky | <0,1 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | <0,1 g |
Bílkoviny | 1,9 g |
Sacharidy | 92,4 g |
- z toho cukry | 82 g |
Vláknina | <1,7 g |
Sůl | 0,43 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.