LYO JAHODY -20%. Pouze do této neděle. ZDE. // MAKADAMY 1+ druhý -50%. Také do této neděle. ZDE.

NUTSMAN Mandle v bílé čokoládě s kávou

 
  • 1 z 2
 

Mandle v bílé čokoládě s kávou jsou skvělou volbou pro všechny milovníky sladkého a kávy. Křupavé mandle jsou obalené v lahodné bílé čokoládě, která je dochucená mletou kávou, a společně vytvářejí jedinečnou kombinaci chutí. Tato pochoutka potěší každého, kdo si rád dopřeje sladkost s nevšedním nádechem.

Ideální jako svačina, malá odměna během dne nebo originální pohoštění pro hosty. U těchto mandliček určitě nezůstanete jen u jedné!

  • lahodné mandle v bílé čokoládě s kávou
  • křupavá textura, sladká chuť čokolády a výrazné kávy
  • ideální pro milovníky kávy a sladkého mlsání
Cena od 121 Kč bez DPH
od 135 Kč
Kategorie Mandle
Zvolte variantu
Množství: 125 g Skladem 135 Kč
121 Kč bez DPH
   
Množství: 250 g Skladem 219 Kč
196 Kč bez DPH
   
Množství: 500 g Skladem 381 Kč
340 Kč bez DPH
   
Množství: 3000 g Zboží na objednávku 1 820 Kč
1 625 Kč bez DPH
 

Složení

Bílá čokoláda 77 % ± 5 % - cukr, kakaové máslo, sušené odstředěné mléko, syrovátka, mléčný tuk, emulgátory: sójový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma, jádra mandlí pražená 21 % ± 1 %, lešticí směs - tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová, mletá káva 0,4 %.

Výrobek může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek, arašídů, suchých skořápkových plodů, sezamu a výrobky z nich.

Alergeny jsou v textu zvýrazněny.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 2366 kJ / 568 kcal
Tuky 36 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 17 g
Bílkoviny 8,6 g
Sacharidy 51 g
- z toho cukry 47 g
Vláknina 2,6 g
Sůl 0,3 g

Skladování

Skladujte v suchu a temnu při teplotě 2-20°C. Po otevření ihned spotřebujte. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Minimální trvanlivost: uvedena na obalu

Země původu: Česká republika

Upozornění: Tento výrobek prošel mnohonásobnými kontrolami. Eventuálním kouskům skořápek/pecek se nedá zabránit ani při nejmodernějším způsobu balení. Z tohoto důvodu není vhodný pro děti do 3 let. Doporučujeme přebrat.

 

O mandlích

Mandle je název pro jádro pecky plodu mandloně obecné (Prunus dulcis), která se pěstuje v subtropech a chráněných, teplých oblastech mírného pásu. Je příbuzná s meruňkami a broskvoněmi. Na místo původního výskytu divokých mandloní se názory rozcházejí (mohlo to být i více lokalit). Některé zdroje uvádí Střední Asii, Persii a Čínu, jiní malou Asii a severní Afriku. Již ve starověku se vyskytovaly i v Řecku.

Celosvětová průmyslová výroba mandlí tvořila v roce 2014 více než 1 milion tun v hodnotě přibližně 4,5 miliardy amerických dolarů. Většina produkce pocházela ze Spojených států (zejména Kalifornie). Mandle jsou z hlediska exportu jednou nejvýznamnějších plodin Kalifornie a jedním z nejdůležitějších zemědělských produktů v exportu USA. V Kalifornii působí přibližně 6000 pěstitelů, kteří hospodaří na ploše 283 000 hektarů. V rámci EU je největším pěstitelem Španělsko.

Hořké mandle se využívají výhradně průmyslově, pro destilaci mandlového oleje. V potravinářství se setkáme především s vyšlechtěnými mandlemi sladkými. Nejčastěji se konzumují jako pochutiny k vínu, ale i jako součást složitějších jídel (dezerty, saláty, vánoční pečivo atp.). Jedí se buď s hnědou slupkou, loupané nebo rozemleté.

Jsou základní surovinou pro výrobu marcipánu, macerací mandlí v lihu s dalšími přísadami vznikají likéry, jako např. Amaretto. Mají vysokou energetickou hodnotu a obsahují množství bílkovin, sacharidů, minerálů a vitamínů. Mandlové mléko se užívá jako dochucovadlo i jako posilující prostředek v medicíně.

Produkt je zařazen do kategorie (?) Bez lepku
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Typ v čokoládě
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 2366 kJ / 568 kcal
Tuky 36 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 17 g
Bílkoviny 8,6 g
Sacharidy 51 g
- z toho cukry 47 g
Vláknina 2,6 g
Sůl 0,3 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola
Přidat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 21.5.2024
Prostě ke kávě