LYO JAHODY -20%. Pouze do této neděle. ZDE. // MAKADAMY 1+ druhý -50%. Také do této neděle. ZDE.

NUTSMAN Mandle v mléčné čokoládě

 
 

Máte chuť na něco sladkého a jste milovníci mléčné čokolády? Tak právě pro vás tu máme mandle v mléčné čokoládě!

Mandle v mléčné čokoládě jsou dokonalou volbou pro všechny, kteří si chtějí dopřát něco sladkého a zároveň milují jemnou chuť mléčné čokolády. Křupavé mandle obalené vrstvou lahodné mléčné čokolády vytvářejí harmonické spojení, kterému neodoláte.

Užijte si tradiční chuť kvalitních mandlí v kombinaci s poctivou čokoládovou polevou – ideální jako sladká svačina nebo malá odměna kdykoli během dne.

  • lahodné mandle v mléčné čokoládě
  • křupavá textura, jemná sladká chuť čokolády
  • ideální pro milovníky sladkého mlsání
Cena od 105 Kč bez DPH
od 118 Kč
Kategorie Mandle
Zvolte variantu
Mandle v mléčné čokoládě Množství: 125 g Skladem 118 Kč
105 Kč bez DPH
   
Mandle v mléčné čokoládě Množství: 250 g Skladem 185 Kč
165 Kč bez DPH
   
Mandle v mléčné čokoládě Množství: 500 g Skladem 321 Kč
287 Kč bez DPH
   
Mandle v mléčné čokoládě Množství: 3000 g Zboží na objednávku 1 506 Kč
1 345 Kč bez DPH
 

Složení

Mléčná čokoláda 79 % ± 5 % - cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej  z jader manga), sušená syrovátka, mléčný tuk, laktóza, emulgátory: slunečnicový lecitin E322 a polyglycerylpolyricinoleát E476; přírodní vanilkové aroma, Jádra mandlí pražená 20 % ± 1 %, lešticí směs, tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak E904; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová E330, konzervant: kyselina sorbová E200.

V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny: nejméně 25 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky.

Výrobek může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek, arašídů, sójových bobů, suchých skořápkových plodů, sezamu a výrobky z nich.

Alergeny jsou v textu zvýrazněny.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 2354 kJ / 565 kcal
Tuky 36 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 16 g
Bílkoviny 8,3 g
Sacharidy 50 g
- z toho cukry 45 g
Vláknina 3,9 g
Sůl 0,1 g

Skladování

Skladujte v suchu a temnu při teplotě 2-20°C. Po otevření ihned spotřebujte. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Minimální trvanlivost: uvedena na obalu

Země původu: Česká republika

Upozornění: Tento výrobek prošel mnohonásobnými kontrolami. Eventuálním kouskům skořápek/pecek se nedá zabránit ani při nejmodernějším způsobu balení. Z tohoto důvodu není vhodný pro děti do 3 let. Doporučujeme přebrat.

 

O mandlích

Mandle je název pro jádro pecky plodu mandloně obecné (Prunus dulcis), která se pěstuje v subtropech a chráněných, teplých oblastech mírného pásu. Je příbuzná s meruňkami a broskvoněmi. Na místo původního výskytu divokých mandloní se názory rozcházejí (mohlo to být i více lokalit). Některé zdroje uvádí Střední Asii, Persii a Čínu, jiní malou Asii a severní Afriku. Již ve starověku se vyskytovaly i v Řecku.

Celosvětová průmyslová výroba mandlí tvořila v roce 2014 více než 1 milion tun v hodnotě přibližně 4,5 miliardy amerických dolarů. Většina produkce pocházela ze Spojených států (zejména Kalifornie). Mandle jsou z hlediska exportu jednou nejvýznamnějších plodin Kalifornie a jedním z nejdůležitějších zemědělských produktů v exportu USA. V Kalifornii působí přibližně 6000 pěstitelů, kteří hospodaří na ploše 283 000 hektarů. V rámci EU je největším pěstitelem Španělsko.

Hořké mandle se využívají výhradně průmyslově, pro destilaci mandlového oleje. V potravinářství se setkáme především s vyšlechtěnými mandlemi sladkými. Nejčastěji se konzumují jako pochutiny k vínu, ale i jako součást složitějších jídel (dezerty, saláty, vánoční pečivo atp.). Jedí se buď s hnědou slupkou, loupané nebo rozemleté.

Jsou základní surovinou pro výrobu marcipánu, macerací mandlí v lihu s dalšími přísadami vznikají likéry, jako např. Amaretto. Mají vysokou energetickou hodnotu a obsahují množství bílkovin, sacharidů, minerálů a vitamínů. Mandlové mléko se užívá jako dochucovadlo i jako posilující prostředek v medicíně.

 

Produkt je zařazen do kategorie (?) Bez lepku
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Typ v čokoládě
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 2354 kJ / 565 kcal
Tuky 36 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 16 g
Bílkoviny 8,3 g
Sacharidy 50 g
- z toho cukry 45 g
Vláknina 3,9 g
Sůl 0,1 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: