BLACK FRIDAY u NUTSMAN odstartoval. SLEVY AŽ 50%.. Nakupujte ZDE.

NUTSMAN Rozinky v mléčné čokoládě

 
  • 1 z 2
 

Skvělé sušené rozinky v excelentní kvalitě a navíc - v mléčné čokoládové polevě!

  • kvalitní mléčná čokoláda
  • pro všechny milovníky sladkého
Cena od 84 Kč bez DPH
od 94 Kč
Kategorie Sušené rozinky
Zvolte variantu
Množství: 125 g Skladem 94 Kč
84 Kč bez DPH
   
Množství: 250 g Skladem 141 Kč
126 Kč bez DPH
   
Množství: 500 g Skladem 233 Kč
208 Kč bez DPH
   
 

Složení: SUŠENÉ ROZINKY 54 % ± 3 % - rozinky, slunečnicový olej (A) / nebo bavlníkový olej (B). Použitý druh oleje viz označení A/B u data minimální trvanlivosti.,

MLÉČNÁ ČOKOLÁDA 45 % ± 3 % - cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku), mléčný tuk, sušená syrovátka, emulgátory: lecitiny a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma,

LEŠTICÍ SMĚS - tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak.

V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 25 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky.

(KATEGORIE - E SYMBOL - NÁZEV LÁTKY) Emulgátor - E 322 - lecitiny, Emulgátor - E 476 - polyglycerylpolyricinoleát, Lešticí látka - E 904 - šelak.

Skladování: Skladujte v suchu při teplotě 2-20°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Alergeny: Výrobek může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek, arašídů, sójových bobů, suchých skořápkových plodů, sezamu a výrobky z nich.

Země původu: Česká republika

Upozornění: Výrobek není vhodný pro děti do 3 let. Doporučujeme přebrat.

O rozinkách

Rozinky jsou sušené plody (tzv. bobule) vinné révy. Jsou velmi sladké díky velké koncentraci cukrů. Pokud se rozinky skladují delší dobu, cukr uvnitř krystalizuje, krystalky se však dají rozpustit krátkým ponořením rozinek do nějaké tekutiny (alkohol, ovocná šťáva, mléko či horká voda).

Výroba rozinek

Pro sušení se hroznové víno sklízí během měsíce srpna, rozloží se na slámu či zavěsí a nechá se po dobu tří týdnů sušit. Na 1 kilogram sušených rozinek se spotřebuje přibližně 4 kg čerstvých hroznů. Už jsou dokonce vyšlechtěné odrůdy, jež mají tenkou slupku a neobsahují jadérka, která zvláště dětem příliš nechutnají. Díky slunečním paprskům hrozny získají nahnědlou barvu, protože cukry přirozeně reagují s aminokyselinami.

Využití rozinek

Mohou se jíst syrové, především však se používají při pečení či vaření. Rozinky se nejčastěji používají jako přídavek ke sladkým jídlům (obilné kaše, vločky, nákypy), při pečení (bábovky, mazance). Najdeme je v müsli, cereálních směsích i müsli tyčinkách.

Produkt je zařazen do kategorie (?) Bez lepku
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1723 kJ / 410 kcal
Tuky 15 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 8,6 g
Bílkoviny 3,8 g
Sacharidy 64 g
- z toho cukry 63 g
Vláknina 1,9 g
Sůl 0,09 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: