START: 1+1 ZDARMA = 1,5kg želé bonbónů za 99Kč. Do vyprodání. V akci.

NUTSMAN Tutti frutti želé medvídek

Neohodnoceno
 
 

Není medvídek, jako medvídek. Tito medvíci jsou v oblíbené příchuti tutti frutti, obsahují 5 % ovocné šťávy a jsou vyráběné bez konzervantů a palmového oleje. Vyzkoušejte je i vy.

  • sladkosti ve tvaru medvídků
  • sladká tutti frutti příchuť
Cena od 63 Kč bez DPH
od 70 Kč / ks
Kategorie Zdravé mlsání
Zvolte variantu
Množství: 250 g Již brzy skladem 70 Kč / ks
63 Kč bez DPH
Množství: 500 g Již brzy skladem 113 Kč / ks
101 Kč bez DPH
 

Složení: glukózový sirup, cukr, modifikovaný bramborový škrob, hroznová šťáva z koncentrátu 5 %*, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citronová), barviva (kurkumin, brilantní modř FCF, paprikový extrakt, oxid titaničitý), bezinkový koncentrát, aroma.

Skladování: Uchovejte v suchu, chraňte před teplem. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.

Země původu: Česká republika

O gumových sladkostech

Základem "gumových" bonbónů je želatina. Ta je zdrojem kolagenu, který je základní stavební jednotkou pro vznik pojivové tkáně zejména pohybového aparátu - chrupavek, kostí, ale i vlasů, nehtů, pokožky. Avšak pozor! Obsah kolagenu není tak vysoký, aby měly želatinové bonbony na lidský organismus tolik potřebný účinek.

Produkt je zařazen do kategorie (?) Bez lepku, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1454 kJ/ 342 kcal
Tuky 0,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Bílkoviny 3,7 g
Sacharidy 80,5 g
- z toho cukry 51,3 g
Vláknina 0 g
Sůl 0,05 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: