NUTSMAN Želé broskvová srdíčka v kyselém posypu

 
 

Příjemná chuť broskví se skvěle mísí s jemným kyselým posypem. Darujte srdíčka někomu blízkému nebo i sobě pro radost.

  • sladkosti ve tvaru srdce s broskvovou příchutí
  • v kyselém posypu
Cena od 59 Kč bez DPH
od 66 Kč
Kategorie Zdravé mlsání
Zvolte variantu
Množství: 250 g Skladem 66 Kč
59 Kč bez DPH
   
Množství: 500 g Již brzy skladem 106 Kč
95 Kč bez DPH
Množství: 1000 g Již brzy skladem 182 Kč
163 Kč bez DPH
 

Složení:glukózový sirup, cukr, modifikovaný bramborový škrob, hroznová šťáva z koncentrátu 5 %, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citronová), kyseliny (mléčná, fumarová), aroma, barvivo (kurkuma), koncentrát šťávy černé mrkve

Skladování: Uchovejte v suchu, chraňte před teplem. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.

Země původu: Česká republika

O gumových sladkostech

Základem "gumových" bonbónů je želatina. Ta je zdrojem kolagenu, který je základní stavební jednotkou pro vznik pojivové tkáně zejména pohybového aparátu - chrupavek, kostí, ale i vlasů, nehtů, pokožky. Avšak pozor! Obsah kolagenu není tak vysoký, aby měly želatinové bonbony na lidský organismus tolik potřebný účinek.

Produkt je zařazen do kategorie (?) Bez lepku, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1451 kJ/ 341 kcal
Tuky 0,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Bílkoviny 3,7 g
Sacharidy 80,2 g
- z toho cukry 50,3 g
Vláknina 0 g
Sůl 0,05 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: