DO NEDĚLE - 1kg PISTÁCIE ZDARMA a 10% SLEVA na všechny NUTSMAN produkty s kódem: DNY10 // Nákup nad 999Kč = LYO ZDARMA. Vyberte jako dárek v košíku.,

NUTSMAN Želé broskvová srdíčka v kyselém posypu

Neohodnoceno
 
 

Příjemná chuť broskví se skvěle mísí s jemným kyselým posypem. Darujte srdíčka někomu blízkému nebo i sobě pro radost.

  • sladkosti ve tvaru srdce s broskvovou příchutí
  • v kyselém posypu
Cena 63 Kč bez DPH
70 Kč / ks
Kategorie Zdravé mlsání
Zvolte variantu
Množství: 250 g Skladem 70 Kč / ks
63 Kč bez DPH
   
 

Složení: glukózový sirup, cukr, modifikovaný bramborový škrob, hroznová šťáva z koncentrátu 5 %*, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citronová), kyseliny (kyselina mléčná, kyselina fumarová), barviva (kurkumin, oxid titaničitý); bezinkový koncentrát aroma.

Skladování: Uchovejte v suchu, chraňte před teplem. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.

Země původu: Česká republika

O gumových sladkostech

Základem "gumových" bonbónů je želatina. Ta je zdrojem kolagenu, který je základní stavební jednotkou pro vznik pojivové tkáně zejména pohybového aparátu - chrupavek, kostí, ale i vlasů, nehtů, pokožky. Avšak pozor! Obsah kolagenu není tak vysoký, aby měly želatinové bonbony na lidský organismus tolik potřebný účinek.

Produkt je zařazen do kategorie (?) Bez lepku, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1451 kJ/ 341 kcal
Tuky 0,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Bílkoviny 3,7 g
Sacharidy 80,2 g
- z toho cukry 50,3 g
Vláknina 0 g
Sůl 0,05 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: