NUTSMAN Želé vejce
Popis
Složení
Glukózový sirup, cukr, voda, hroznová šťáva z koncentrátu 5 %, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citronová), zahušťovadlo (pektiny), aromata, lešticí látka (karnaubský vosk), barvivo (paprikový extrakt).
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota | 1418 kJ / 334 kcal |
Tuky | 0,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 77,4 g |
z toho cukry | 50,5 g |
Bílkoviny | 4,1 g |
Sůl | 0,03 g |
Skladování
Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Minimální trvanlivost: uvedena na obalu
Země původu: Česká republika
O gumových sladkostech
Základní složkou "gumových" bonbonů je želatina. Tento látkový zázrak je bohatým zdrojem kolagenu, klíčového stavebního prvku pro tvorbu pojivové tkáně, která je nezbytná pro zdraví našich kloubů, kostí, ale také vlasů, nehtů a pokožky. Přesto je důležité mít na paměti jednu věc: množství kolagenu v želatinových bonbonech není dostatečné na to, aby významně ovlivnilo lidský organismus. Klasické gumové bonbóny nejsou ideální pro vegany. Naštěstí již dnes existují i veganské varianty, které místo želatiny používají rostlinné zahušťovadla, jako je agar nebo pektin.
Produkt je zařazen do kategorie (?) | Bez lepku, Bez palmového oleje, Bez laktózy |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 1415 kJ/ 333 kcal |
Tuky | 0,3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Bílkoviny | 4,1 g |
Sacharidy | 77,4 g |
- z toho cukry | 50,6 g |
Vláknina | 0,3 g |
Sůl | 0,03 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.