Semix Proteinová kaše - borůvka 65 g
Popis
O firmě SEMIX
Historie
Společnost SEMIX PLUSO byla založena v roce 1995. Na trh vstoupili jako výrobce směsí, náplní a přípravků pro pekaře a cukráře. Šíře sortimentu se postupně rozrůstala dle požadavků zákazníků a od roku 2004 se kromě pekařské a cukrářské výroby orientuje také na celozrnné cereální výrobky určené pro koncové zákazníky.
Současnost
V současnosti je tradičním výrobcem pekařských, cukrářských a mlékárenských směsí.
V roce 2004 začali vyrábět snídaňové cereálie - lupínky, müsli a kaše. V roce 2012 přišli na trh s Müsli srdíčky, které jsou jejich nejznámějším produktem. V roce 2019 postavili novou výrobní halu pro klíčení cereálií. Ty následně suší. Díky procesům, které se při klíčení odehrávají, se vylepšují výživové parametry zrnin a ty jsou pak lépe stravitelné. K dnešnímu dni je výrobkové portfolio bohatší ještě o Müsli tyčinky naslano a pestrou škálu proteinových produktů - koktejly, polévky a chlebíčky.
Ocenění
Výrobky jsou každoročně oceňovány v soutěžích Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek v kategorii "Inovace", resp. "Reformulace roku".
Od roku 2004 jsme držiteli certifikátu BIO a od září 2012 mezinárodního certifikátu IFS (International Food Standard).
Hmotnost | 0.08 kg |
Produkt je zařazen do kategorie (?) | Bez éček, Bez palmového oleje |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 385 kcal/ 1610 kj |
Tuky | 6,8 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1,1 g |
Bílkoviny | 27,0 g |
Sacharidy | 51 g |
- z toho cukry | 13 g |
Vláknina | 5,8 g |
Sůl | 0,31 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.