Vločky rýžové inst. 300g
Popis

Složení: rýžové vločky
Skladování: V chladu a suchu.
Balení: 300 g

Rýžové vločky mají neutrální chuť, příjemnou rýžovou vůni a výraznou tvrdost. Pro lepší chuť je nutné je povařit. Dobře drží tvar i po uvaření. Jsou přirozeně bezlepkové a vyrobené z celozrnné rýže.
Díky neutrální chuti se s rýžovými vločkami pokrmy dobře zahušťují, zjemňují a nastavují. Vločky jsou vyrobené z celozrnné rýže, jedná se vlastně o lisovanou rýži. Jsou velmi populární například v Indii, kde se z nich připravuje jídlo ve formě rychlého občerstvení.
Využití:
polévka - v krémových polévkách vločky povařte a rozmixujte
kaše - z rýžových vloček uděláte výbornou kaši, můžete přidat ořechy, ovoce, semínka a sirup, pro přípravu kaše je nutné vařit vločky v mléku nebo jeho alternativě
placky, karbanátky, sekaná - vločky se dají kombinovat s luštěninami, vejci, zeleninou, bylinkami a kořením, vše rozmixujte a dle potřeby tvarujte
sladké - vločky se dají přidat do muffinů, sušenek, lívanců nebo nepečeného cukroví
pomazánky - osmahnutou zeleninu zalijte vodou, přidejte vločky, povařte, rozmixujte a dochuťte
| Hmotnost | 0.34 kg |
| Produkt je zařazen do kategorie (?) | Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy |
| Produkt neobsahuje tyto alergeny | 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
| Výživové údaje na 100 gramů: | |
| Energie | 1489 kJ /354 kcal |
| Tuky | 2,5 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 1,0 g |
| Bílkoviny | 7,5 g |
| Sacharidy | 74,0 g |
| - z toho cukry | 0,5 g |
| Vláknina | 0,0 g |
| Sůl | 0,1 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
