POZOR: Tyčinky 1+2 ZDARMA míří do finále. Brzy bude vyprodáno. Tak nezmeškejte a moc děkujeme za pomoc v neplýtvání. Jste úžasní.

Najdi a vyhraj s NUTSMAN 02/2023

O co v tomto týdnu soutěžíme?

Vybereme ze všech odpovědí jednoho výherce, který vyhraje tyto tři másla od firmy Nutspread:

Nutspread Arašídové máslo s kešu, mandlemi a solí 250 g

Nutspread Oříšková čokoláda 250 g

Nutspread Mandlové máslo s perníkem 250 g

Vyhraj s NUTSMAN 022023 1

Oříšková másla Nutspread: Zážitek, který překoná vaše chuťové očekávání!

Nutspread je rodinný podnik, který od roku 2014 vyrábí nejchutnější a nejvysoce kvalitní oříšková másla na trhu. Tato tradice je zárukou výborné chuti a kvality. Každý skleničku našich oříškových másel vyrábíme s péčí, hrdostí a především s láskou.

Záleží nám na tom, co jíme a co vám nabízíme. Proto všechny naše suroviny jsou prvotřídní. Vybereme ty nejvoňavější kokosy, ty nejsladší vlašské ořechy a ty nejpikantnější arašídy, abychom vám nabídli gurmánský zážitek, který si zamilujete od prvního sousta.

Navíc, naše oříšková másla jsou tak unikátní, že je nikde jinde neseženete. Kdo by odolal našemu podmanivému kokosovo-makovému máslo, kešu máslo s kávou a kousky vlašských ořechů nebo naší unikátní kombinaci slaného krému z kešu a arašídů s křupavými mandlemi?


Soutěžní otázka zní: obsahují másla nutspread přidaný cukr?

Nápovědu najdete zde: https://www.nutsman.cz/nutspread/

Pravidla soutěží NUTSMAN: https://www.nutsman.cz/obchodni-podminky/PravidlasouteziNUTSMAN/

Soutěž začíná dnem zobrazení na našem blogu a končí za 7 kalendářních dnů. Následně bude výherce kontaktován a zobrazen na našich platformách (Facebook, Instagram.

Hodně štěstí všem a vidíme se při další naší soutěži. Tým NUTSMAN.