DOPRAVA do neděle za 19Kč. // Tyčinky 1+2 ZDARMA. Poslední balíček skladem.

Proč si vybrat oříškové másla od značky NUTSPREAD? Jsou opravdu všechna bez cukru?

Oříšková másla: Skvělá potravina s dlouhou historií a Nutspread, rodinný podnik, který ji přivedl k dokonalosti.

Oříšková másla se stala základem mnoha kuchyní po celém světě. Tato oblíbená pochoutka, která své místo našla v srdcích mnohých, má dlouhou a fascinující historii, která sahá tisíce let zpět. Dnes je podnik Nutspread jednou z těch společností, které se snaží oříšková másla dostat na novou úroveň.

NUTSMAN Nutspread BLOG 3

Historie a význam oříškových másel:
- Popis oříškových másel jako oblíbené potraviny a jejich historie
- Jak se oříšková másla stala populární po celém světě
- Představení Nutspread jako rodinného podniku vyrábějícího kvalitní oříšková másla od roku 2014

Druhy oříškových másel a jejich příprava:
- Představení různých druhů oříškových másel (mandlové, arašídové, lískooříškové atd.) a jejich specifických vlastností
- Proces výroby oříškových másel, od sklizně oříšků po jejich zpracování
- Jak Nutspread vyrábí svá oříšková másla s maximální péčí a láskou

Výhody a zdravotní přínosy oříškových másel:
- Nutriční hodnota oříškových másel a jejich místo v zdravé stravě
- Zdravotní přínosy oříškových másel, včetně zdroje bílkovin, vlákniny a zdravých tuků
- Jak oříšková másla od Nutspread neobsahují lepek ani přidaný cukr

 

Historie a význam oříškových másel: 

Oříšková másla existují již tisíce let, ale jejich popularita se začala zvyšovat v posledních stoletích. První oříškové máslo bylo pravděpodobně vyrobeno již v době starověkých civilizací, kdy byly ořechy drtěny na pastu pro různé kulinářské účely.

V 19. století se oříšková másla, konkrétně arašídové, stala oblíbenou potravinou v USA. Oříškovo-čokoládová směs Nutella zase ovládla Evropu od 60. let 20. století. Tato oblíbená pochoutka je dnes důležitou součástí mnoha kuchyní a stala se běžnou ingrediencí v mnoha receptech.

Díky svému vysokému obsahu zdravých tuků, bílkovin a vlákniny se oříšková másla stala oblíbeným doplňkem jídelníčku u všech, kdo dbají na zdravou stravu. Jejich univerzálnost umožňuje použití v různých pokrmech od snídaně až po večeři, od sladkých po slané recepty.

NUTSMAN Nutspread BLOG 2

Jedním z producentů, který se vyznačuje kvalitou a vynikající chutí svých oříškových másel, je rodinný podnik Nutspread. Tento podnik byl založen v roce 2014 s cílem vyrábět nejlepší a nejchutnější oříšková másla na trhu.

Nutspread se od svého založení zaměřuje na to, aby nabízel svým zákazníkům oříšková másla vyrobená z nejkvalitnějších surovin. Každá sklenička, kterou vyrábí, je plná péče, hrdosti a lásky. Firma je hrdá na to, že všechny její produkty jsou bez lepku a bez přidaného cukru, což je dělá ideální volbou pro ty, kdo hledají zdravější alternativy.

Za krátkou dobu své existence se Nutspread stal synonymem kvality v oblasti oříškových másel. Tento rodinný podnik přináší svým zákazníkům nejen vynikající chutě, ale také jistotu, že se jedná o výrobek vyrobený s nejvyšší mírou péče a odbornosti.

Dnes jsou oříšková másla Nutspread oblíbená po celé České Republice a představují kvalitu, na kterou lze spolehnout. Jejich oblíbenost roste, a to nejen díky vynikající chuti, ale také díky jejich zdravotním přínosům a širokému využití v kuchyni.

Ať už jste milovníkem arašídového másla, másla z vlašských ořechů, nebo si oblíbili exotičtější varianty jako je máslo z kešu ořechů či mák, v nabídce Nutspread naleznete jistě to pravé pro sebe.

Oříšková másla mají za sebou dlouhou historii a díky společnostem jako je Nutspread se jejich budoucnost jeví jako slibná. Důmyslnost a inovace, které Nutspread do svých produktů vkládá, jsou zárukou toho, že oříšková másla budou nadále hrát důležitou roli v našich kuchyních a jídelníčcích.

 

Druhy oříškových másel a jejich příprava:

Oříšková másla jsou jedním z neodolatelných potěšení, které se stále více objevují v našich kuchyních. Ať už jde o arašídové, mandlové, lískooříškové nebo dokonce o másla z exotických ořechů jako jsou pekanové nebo makadamové, tyto lahodné pochoutky jsou nejen chutné, ale také výživově bohaté.

Vezměme si například mandlové máslo. Tento krémový, jemně sladký produkt je plný zdravých tuků, vitamínu E a je ideální pro ty, kteří hledají alternativu k arašídovému máslu. Arašídové máslo na druhou stranu, které je také oblíbené, je bohaté na bílkoviny a dodává energii, díky čemuž je ideální pro sportovce nebo pro ty, kteří potřebují rychlý energetický příjem.

NUTSMAN Nutspread BLOG 1

Oříšková másla se vyrábí z ořechů, které jsou sklizeny, očištěny a následně praženy. Pražení ořechů je důležitý krok, který zvýrazňuje jejich chuť a umožňuje lepší zpracování na pastu. Poté jsou ořechy mleté do jemné konzistence. Tento proces může trvat několik minut až hodin, v závislosti na druhu ořechů a na požadované konzistenci másla. Některá másla mohou obsahovat malé kusy ořechů pro hrubší strukturu, zatímco jiná jsou zcela hladká.

U Nutspread jsme na tento proces nesmírně hrdí. Každou skleničku našich oříškových másel vyrábíme s péčí, hrdostí a především s láskou. Naše ořechy jsou pečlivě vybrány a sklizeny, aby byly co nejkvalitnější. Následně jsou praženy do zlatova a poté mleté s tím největším nasazením, aby vytvořily to nejchutnější máslo, které jste kdy ochutnali.

A co je na tomto všem nejlepší? Že všechny naše produkty jsou bez lepku a bez přidaného cukru. Takže si můžete vychutnat naše oříšková másla bez obav, že by mohla narušit vaši dietu nebo zdravý životní styl.

Ať už je to na toastu, v proteinovém smoothie nebo jednoduše lžící přímo z nádoby, oříšková másla od Nutspread přináší radost a výživu do vašeho každodenního jídla. Vyzkoušejte je a pochopíte, proč jsme tak hrdí na to, co děláme.

 NUTSMAN Nutspread BLOG 5

 

Výhody a zdravotní přínosy oříškových másel:

Oříšková másla jsou vždy považována za chutný způsob, jak zpestřit naši stravu, ale málokdo ví, že jsou také významným zdrojem živin. Přinášejí nejen vynikající chuť, ale také mnoho zdravotních přínosů. Oříšková másla z rodinného podniku Nutspread jsou vyrobena s láskou a péčí, což je zárukou nejvyšší kvality. A co je na nich nejlepší? Neobsahují lepek ani přidaný cukr!

Výhody oříškových másel jsou skutečně mnohotvárné. Hned na prvním místě je nutné zmínit jejich vysokou nutriční hodnotu. Oříšková másla jsou doslova nabitá zdravými tuky, bílkovinami a vlákninou, které jsou všechny zásadní pro naše tělo. Bílkoviny jsou základními stavebními kameny našich buněk a vláknina je nezbytná pro správné fungování našeho trávicího systému. Zdravé tuky, jako jsou mononenasycené a polynenasycené tuky, přispívají k zdravému srdečně-cévnímu systému.

A to ještě není vše! Oříšková másla také obsahují hodně antioxidantů, které chrání naše buňky před poškozením. A díky obsahu minerálů a vitaminů, jako je hořčík, draslík, zinek, železo, vitamíny skupiny B a vitamin E, přispívají k našemu celkovému zdraví a pohodě.

NUTSMAN Nutspread BLOG 4

Oříšková másla Nutspread nejsou jen zdravou volbou, ale také skvěle chutnají. Do jejich výroby se používají pouze nejkvalitnější ořechy, které prochází pečlivým procesem pražení a mletí, aby získaly tu správnou konzistenci a chuť. A protože neobsahují žádný lepek, jsou bezpečným řešením pro všechny, kdo trpí celiakií nebo jinou formou nesnášenlivosti lepku.

Ale jak je to s tím cukrem? Nutspread rozumí, jak je důležité omezit příjem cukru pro naše zdraví. Proto do svých produktů nepřidávají žádný cukr. Namísto toho nechávají ořechy, aby sami vynikli svou přirozenou sladkostí. Výsledek? Lahodné oříškové máslo, které můžete konzumovat bez výčitek!

Oříšková másla od Nutspread tak přinášejí nejen chuťový zážitek, ale také množství zdravotních přínosů. Díky své vysoké nutriční hodnotě a absenci lepku a přidaného cukru se stávají skvělou volbou pro každodenní stravu. Tak proč jim nedat šanci a zařadit je do vašeho jídelníčku? Podívejte se a vyberte si tu svou příchuť.

Tým NUTSMAN