RECEPT - Bábovka

Ingredience:

4 vejce

1 hr mandlové mouky

250 g zakysané smetany

250 g másla

2 PL raw hořkého kakaa

5 g PDP bez fosfátu

lyofilizované maliny a višně

máslo + lískooříšková mouka na vysypání formy

Postup: Žloutky oddělit od bílků a vyšleháme sníh. Vše kromě bílků spojíme ručním šlehačem, pokud je směs příliš hutná, přidáme trochu mléka nebo vlažné vody. Směsí naplníme menší formu na bábovku (vymazané máslem + oříškovou moukou). Vložíme do vyhřáté trouby a bábovku pečeme asi 40 minut na 170°C.

Dobrou chuť přeje tým NUTSMAN

B843E83C-64FD-4B5B-BBDD-D8B26F8A826E

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.