POZOR: Tyčinky 1+2 ZDARMA míří do finále. Brzy bude vyprodáno. Tak nezmeškejte a moc děkujeme za pomoc v neplýtvání. Jste úžasní.

Tým Nutsman se představuje: Poznejte Lucii z marketingu

Pozastavili jste se někdy nad otázkou, co vlastně dělá marketing? Naše Lucie vám v několika větách tuto oblast přiblížila a řekla, co má na své práci ráda a naopak, co pro ni je nejtěžší. Také nám svěřila, co záporného jí práce u nás přinesla a jaký je její srdeční produkt, kterému nikdy neodolá.

Foto_039

 

Jaká je tvá pozice ve firmě a co vše obnáší?

Dělám marketing. To znamená, že všechny reklamy apod., které na internetu od nás vidíte, jsou moje práce. Spravuji firemní sociální sítě, vymýšlím pro ně obsah apod. Vytvářím prodejní bannery, točím a stříhám videa, fotím produktové fotografie…

 

Jak dlouho ve firmě pracuješ, měla jsi nějaké zkušenosti z této oblasti?

Jsem nováček nejen ve firmě, ale celkově v marketingu. Vše se teprve učím, takže často šlápnu vedle. Ve firmě pracuji přes půl roku.

 

Co pro tebe bylo/je ze všeho nejtěžší?

Určitě točení videí. Postavit se před kameru a mluvit. Ale úplně nejhorší pro mě bylo, když se pak na tyto videa někdo díval přede mnou. To nemám ráda.

 

Co máš na své práci nejraději?

Určitě různorodost. Člověk nespadne do stereotypu. A častokrát se i hodně nasměju, třeba při natáčení videí. A podruhé, když ty videa potom stříhám.

 

Dala ti tato práce i něco záporného?

Určitě, pár kilo navíc na osobní váze. V Nutsmanu každý den trénuju svou vůli. Ale ochutnávat se musí.

 

Jaký je v Nutsmanu kolektiv?

Jedním slovem dokonalý. Sešla se tu skvělá parta lidí, která si rozumí nejen po pracovní stránce, ale především i po té osobní, což je nesmírně důležité. Když chodíte do práce rádi, to se pak i ráno lépe vstává.

 

Vidím, že často točíte s jedním z majitelů. Jak se ti s ním pracuje?

Myslím, že jsme si navzájem lidsky i pracovně sedli. Máme podobný smysl pro humor, občas i stejné nápady. Je to super.

 

Chystáte pro nás nějaké překvapení? Mohou se zákazníci na něco těšit?

Myslím, že u Nutsmana je stále na co se těšit. S rozšířením skladu se zákazníci mohou těšit i na nový sortiment. A možná přijde i kouzelník…

 

A poslední otázka - který je tvůj oblíbený produkt?

Tak z našich výrobků je to jednoznačně sušený ananas. Ten je naprosto bezkonkurenční. A z ostatních výrobků mě za poslední dobu okouzlila Zlatonka Zero od BIGBOY. Pár kousků jsem již spořádala.