DOPRAVA do neděle za 19Kč. // Tyčinky 1+2 ZDARMA. Poslední balíček skladem.

Tým Nutsman se představuje: Zákaznický servis podruhé. Tentokrát s Nikčou

V první třetině tohoto roku se napříč celou firmou udály velké změny. Nejenže se tu vylouplo spoustu nových Nutsmanů, ale někteří vyměnili pozici v rámci jedné firmy. A tak nyní na zákaznické lince můžete slyšet veselou Nikolku, jež vám zodpoví téměř na všechny dotazy, které, jak sama někdy říká, jsou úsměvné - třeba takové pozvání na večeři.

Foto - 058 3

 

Na zákaznické lince si nahradila Ivku. Myslíš, že se od té doby něco změnilo, např. náplň práce apod.?

Neřekla bych, že se změnila náplň práce, to určitě ne, jen některé kroky se již nemusí dělat ručně, čímž byla práce ulehčená. Ale zase nás čekají Vánoce, takže se pracuje na jejich přípravě, do které jsem byla také přizvána. Takže práce je opravdu dost.

 

Lze si přes zákaznickou linku telefonicky i objednat, že? Pamatuješ si někoho, kdo se na tebe s tímto obrací třeba pravidelně?

Ano, určitě je možnost objednat si u nás i telefonicky. Troufám si říct, že se tato služba využívá poměrně často. Hned jsem si vzpomněla na jednu starší dámu, paní Vilmu, která si objednává pravidelně a vždy si pěkně popovídáme.

 

Jaký nejveselejší telefonát si zažila?

Nejveselejší byl asi pán, který mi povídal, jak mám příjemný hlas a rád by mě pozval na večeři.

 

Nejprve si pracovala ve výrobě. Jak hodnotíš své rozhodnutí přijmout nabídku na nynější pozici?

Ráda vzpomínám na chvíle s holkama na skladě, ale rozhodnutí nelituji. Je to sice náročné, někteří zákazníci volají i o víkendech třeba v deset večer, ale věřím , že jsem se rozhodla správně.

 

Co tě na této práci nejvíce překvapilo?

Asi to, kolik toho musí člověk nosit v hlavě.  Ale hlavně opravdu příjemní zákazníci. I když se něco nepovede, vždy se krásně domluvíme a nakonec se tomu i zasmějeme, protože toho jsem se bála nejvíce.

 

Co vše ti práce v Nutsmanu dala?

Práce mi dala hlavně nové přátelé, za které jsem opravdu vděčná. Chodit do práce ráda je totiž to nejlepší. Náš kolektiv je prostě super. Samozřejmě tím myslím i naše pány šéfiky. Troufám si říct, že mě naučila i trpělivost. J

 

A jaký je tvůj nejoblíbenější produkt?

Já naprosto miluji ananas natural a pistácie solené. A mojí láskou je samozřejmě i  BIG BOY Zlatonka.