Coffeespot No limit
Popis
Představujeme vám Kávu Coffeespot, váš nový nezbytný společník pro každodenní rituál užívání si lahodného šálku kávy.
Naše káva je vybraná s nejvyšší péčí, aby byla vždy čerstvá a dokonale pražená na vrchol svých chutí. Přečtěte si několik důvodů, proč byste měli zkusit právě naši kávu:
1. Vždy čerstvá: Pražíme každý den v malých várkách, takže se můžete těšit na tu nejlepší chuť a aroma.
2. Kvalita na prvním místě: Vybereme jen ta nejlepší zrna od dodavatelů, kterým důvěřujeme a pracujeme s nimi již dlouhodobě.
3. Sociálně odpovědný přístup: Dbáme na to, abychom podporovali pěstitele kávy a jejich komunity po celém světě.
4. Skutečný tým nadšenců: Jsme rodina lidí spojených láskou ke kávě a pečlivostí, s jakou ji pro vás připravujeme.
5. Poctivě pražená: Naše zrna jsou pražena s péčí a vášní zakladatele Jirky, který kontroluje každé naše zrnko.
Káva Coffeespot vám nabídne nejen skvělou chuť a aroma, ale také pocit dobrého svědomí z toho, že podporujete sociálně odpovědnou společnost. Vyzkoušejte náš sortiment kávy hned teď a přidejte se k rodině spokojených zákazníků, kterým dodáváme energii do jejich každodenních životů.
Informace o produktu
Chuť na pořádnou kávu vás může přepadnout kdekoliv. V tu chvíli by pro jediný doušek udělal člověk všechno na světě. Své o tom ví mistr světa ve freestyle motocrossu Libor Podmol, který nám s pražením naší No Limit pomáhal.
Chuť | lískový oříšek, čokoláda, bobulovité ovoce |
Druh | Brazílie Cemorrado Chocolate Edition, Brazílie Cerrado Speciality, Nikaragua SHB EP Premium |
Stupeň pražení | 3 - Středně intenzivní |
Kyselost | Nízká |
Země původu | Brazilská káva, Nicaragua káva |
Teď můžete svoje limity posouvat i vy. Toto spojení tří vynikajících arabik je totiž neuznává. I když jednomu se nevyhne – máme jen omezený počet.
Jak chutná?
Jedinečná kombinace těch nejlepších zrn z Jižní Ameriky spojuje lahodnou chuť čokolády s tóny lískových oříšků. Ty perfektně doplňuje svěžest bobulovitého ovoce.Chuť tvoří tři jedinečné kávy:
- Brazílie Cemorrado Chocolate Edition
- Brazílie Cerrado Speciality Três Corações
- Nikaragua SHB EP Premium
Každá z káv hraje ve směsi svoji nezaměnitelnou roli. Pocházejí z úrodných oblastí ve vysokých nadmořských výškách. Což potvrzuje i označení SHB. To dostávají jen zrna rostoucí nad 1350 m n.m.
Svoje limity už s námi posouvají
Jak připravit kávu No Limit
Kávu namelte na hrubost vyhovující vybrané přípravě kávy. Kávu dodáváme standardně zrnkovou (nemletou). Pokud od nás chcete kávu umlít, zvolte tuto možnost výše + uveďte způsob, jak budete kávu připravovat (espresso, moka, filtr, turek, french press...)
Jak kávu pražíme
Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek.
Každý den pražíme přesně tolik, kolik objednáte. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten respektujeme a nesnažíme se ho měnit. Naopak. Pražíme zkrátka tak, abychom nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum.
Teplotu i čas proto upravujeme podle toho, co máme zrovna v pražičce. Celou dobu hlídáme každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné.
Jak kávu skladovat
Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají.
Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.
Zajímavosti a recepty
BLOG: https://www.nutsman.cz/blog/kava--nejen-napoj--ale-i-kultura-a-historie/
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.