POZOR: Tyčinky 1+2 ZDARMA míří do finále. Brzy bude vyprodáno. Tak nezmeškejte a moc děkujeme za pomoc v neplýtvání. Jste úžasní.

Coffeespot No limit

Neohodnoceno
 
  • 1 z 8
 

Doba pro doručení prosím počítejte 3-5 dnů. Objednáváme každý den, vždy čerstvou kávu, přímo ve výrobě.

Káva Coffeespot: Vždy čerstvá a s láskou pražená káva pro opravdové milovníky kvalitního černého zlata.

Přesvědčivé důvody proč si vybrat právě Kávu Coffeespot:

  • Čerstvost: Každý den praženo ve malých várkách pro nejlepší chuť
  • Kvalita: Vybraná jen ta nejlepší zrna od ověřených dodavatelů
  • Sociální odpovědnost: Podpora pěstitelů kávy a jejich komunit po celém světě
  • Rodinný tým nadšenců: Pečlivost a láska ke kávě je na prvním místě
  • Poctivé pražení: Zakladatel Jirka kontroluje každé naše zrnko

 

Cena 191 Kč bez DPH
214 Kč / ks
Kategorie Čerstvá káva, kávoviny a náhražky kávy
Zvolte variantu
Coffeespot No limit Množství: 250G Skladem - E-SHOP 214 Kč / ks
191 Kč bez DPH
   
 

Představujeme vám Kávu Coffeespot, váš nový nezbytný společník pro každodenní rituál užívání si lahodného šálku kávy.

Naše káva je vybraná s nejvyšší péčí, aby byla vždy čerstvá a dokonale pražená na vrchol svých chutí. Přečtěte si několik důvodů, proč byste měli zkusit právě naši kávu:

1. Vždy čerstvá: Pražíme každý den v malých várkách, takže se můžete těšit na tu nejlepší chuť a aroma.
2. Kvalita na prvním místě: Vybereme jen ta nejlepší zrna od dodavatelů, kterým důvěřujeme a pracujeme s nimi již dlouhodobě.
3. Sociálně odpovědný přístup: Dbáme na to, abychom podporovali pěstitele kávy a jejich komunity po celém světě.
4. Skutečný tým nadšenců: Jsme rodina lidí spojených láskou ke kávě a pečlivostí, s jakou ji pro vás připravujeme.
5. Poctivě pražená: Naše zrna jsou pražena s péčí a vášní zakladatele Jirky, který kontroluje každé naše zrnko.

Káva Coffeespot vám nabídne nejen skvělou chuť a aroma, ale také pocit dobrého svědomí z toho, že podporujete sociálně odpovědnou společnost. Vyzkoušejte náš sortiment kávy hned teď a přidejte se k rodině spokojených zákazníků, kterým dodáváme energii do jejich každodenních životů.

Informace o produktu

Chuť na pořádnou kávu vás může přepadnout kdekoliv. V tu chvíli by pro jediný doušek udělal člověk všechno na světě. Své o tom ví mistr světa ve freestyle motocrossu Libor Podmol, který nám s pražením naší No Limit pomáhal.

pb

Chuť lískový oříšek, čokoláda, bobulovité ovoce
Druh Brazílie Cemorrado Chocolate Edition, Brazílie Cerrado Speciality, Nikaragua SHB EP Premium
Stupeň pražení 3 - Středně intenzivní Stupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň pražení
Kyselost Nízká
Země původu Brazilská káva, Nicaragua káva
Teď můžete svoje limity posouvat i vy. Toto spojení tří vynikajících arabik je totiž neuznává. I když jednomu se nevyhne – máme jen omezený počet.

Jak chutná?

Jedinečná kombinace těch nejlepších zrn z Jižní Ameriky spojuje lahodnou chuť čokolády s tóny lískových oříšků. Ty perfektně doplňuje svěžest bobulovitého ovoce.Chuť tvoří tři jedinečné kávy:

  • Brazílie Cemorrado Chocolate Edition
  • Brazílie Cerrado Speciality Três Corações
  • Nikaragua SHB EP Premium

Každá z káv hraje ve směsi svoji nezaměnitelnou roli. Pocházejí z úrodných oblastí ve vysokých nadmořských výškách. Což potvrzuje i označení SHB. To dostávají jen zrna rostoucí nad 1350 m n.m.

brazilie-nikaragua

Svoje limity už s námi posouvají

podmol
pancochova
thom
lukas-jasensky
simona
 

Jak připravit kávu No Limit

Kávu namelte na hrubost vyhovující vybrané přípravě kávy.  Kávu dodáváme standardně zrnkovou (nemletou). Pokud od nás chcete kávu umlít, zvolte tuto možnost výše + uveďte způsob, jak budete kávu připravovat (espresso, moka, filtr, turek, french press...) 

 

Jak kávu pražíme

Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek.

Každý den pražíme přesně tolik, kolik objednáte. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten respektujeme a nesnažíme se ho měnit. Naopak. Pražíme zkrátka tak, abychom nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum.

Teplotu i čas proto upravujeme podle toho, co máme zrovna v pražičce. Celou dobu hlídáme každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné.

Fotky

Jak kávu skladovat

Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají.

Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.

Foto

Zajímavosti a recepty

Coffeespot podklady pro WEB odkaz na blog 23

BLOG: https://www.nutsman.cz/blog/kava--nejen-napoj--ale-i-kultura-a-historie/

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: