POZOR: Tyčinky 1+2 ZDARMA míří do finále. Brzy bude vyprodáno. Tak nezmeškejte a moc děkujeme za pomoc v neplýtvání. Jste úžasní.

Coffeespot Ta naša nekyselá - espresso směs

Neohodnoceno
 
  • 1 z 8
 

Doba pro doručení prosím počítejte 3-5 dnů. Objednáváme každý den, vždy čerstvou kávu, přímo ve výrobě.

Káva Coffeespot: Vždy čerstvá a s láskou pražená káva pro opravdové milovníky kvalitního černého zlata.

Přesvědčivé důvody proč si vybrat právě Kávu Coffeespot:

  • Čerstvost: Každý den praženo ve malých várkách pro nejlepší chuť
  • Kvalita: Vybraná jen ta nejlepší zrna od ověřených dodavatelů
  • Sociální odpovědnost: Podpora pěstitelů kávy a jejich komunit po celém světě
  • Rodinný tým nadšenců: Pečlivost a láska ke kávě je na prvním místě
  • Poctivé pražení: Zakladatel Jirka kontroluje každé naše zrnko

 

Cena od 165 Kč bez DPH
od 185 Kč / ks
Kategorie Čerstvá káva, kávoviny a náhražky kávy
Zvolte variantu
1632 1 ta nasa nekysela coffeespot spoluprace kava espreso cokoladovna janek Množství: 250G Skladem - E-SHOP 185 Kč / ks
165 Kč bez DPH
   
1635 4 1000g ta nasa nekysela coffeespot espresso smes zrnkova kava cokoladovna janek Množství: 1000g Skladem - E-SHOP 709 Kč / ks
633 Kč bez DPH
   
 

Představujeme vám Kávu Coffeespot, váš nový nezbytný společník pro každodenní rituál užívání si lahodného šálku kávy.

Naše káva je vybraná s nejvyšší péčí, aby byla vždy čerstvá a dokonale pražená na vrchol svých chutí. Přečtěte si několik důvodů, proč byste měli zkusit právě naši kávu:

1. Vždy čerstvá: Pražíme každý den v malých várkách, takže se můžete těšit na tu nejlepší chuť a aroma.
2. Kvalita na prvním místě: Vybereme jen ta nejlepší zrna od dodavatelů, kterým důvěřujeme a pracujeme s nimi již dlouhodobě.
3. Sociálně odpovědný přístup: Dbáme na to, abychom podporovali pěstitele kávy a jejich komunity po celém světě.
4. Skutečný tým nadšenců: Jsme rodina lidí spojených láskou ke kávě a pečlivostí, s jakou ji pro vás připravujeme.
5. Poctivě pražená: Naše zrna jsou pražena s péčí a vášní zakladatele Jirky, který kontroluje každé naše zrnko.

Káva Coffeespot vám nabídne nejen skvělou chuť a aroma, ale také pocit dobrého svědomí z toho, že podporujete sociálně odpovědnou společnost. Vyzkoušejte náš sortiment kávy hned teď a přidejte se k rodině spokojených zákazníků, kterým dodáváme energii do jejich každodenních životů.

Informace o produktu

Káva je vhodná na espresso, všechny kombinace s mlékem a nejlépe si rozumí s domácím kávovarem. Užijte si jí.

Chuť Čokoláda, oříšky
Druh Brazílie Pantano Buriti, Brazílie Cemorrado Chocolate
Stupeň pražení 4 - Intenzivní Stupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň pražení
Kyselost Nízká
Země původu Brazilská káva

O kávě

Vyladěná směs TA NAŠA nekyselá je složena ze dvou lahodných brazilských káv:
  • Brazílie Pantano Buriti
  • Brazílie Cemorrado Chocolate
kava-brazilie
nekysela-kava

Káva, která osloví každého

  • Káva je vyladěná na espresso —  pro kavárny, kanceláře a pro přípravu v domácím espresso kávovaru.
  • Lahodná v kombinaci s mléčnými nápoji —  Cappuccino, Caffè latte, Latte Macchiato, Flat White.....atd
  • Dopřát si ji můžete i na filtr  — očekávejte plnější a výraznější chuť.

Jak připravit kávu TA NAŠA nekyselá

Kávu namelte na hrubost vyhovující vybrané přípravě kávy. Kávu dodáváme standardně zrnkovou (nemletou). Pokud od nás chcete kávu umlít, zvolte tuto možnost výše + uveďte způsob, jak budete kávu připravovat (espresso, moka, filtr, turek, french press...) 

Jak kávu pražíme

Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek.

Každý den pražíme přesně tolik, kolik objednáte. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten respektujeme a nesnažíme se ho měnit. Naopak. Pražíme zkrátka tak, abychom nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum.

Teplotu i čas proto upravujeme podle toho, co máme zrovna v pražičce. Celou dobu hlídáme každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné.

Fotky

Jak kávu skladovat

Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají.

Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.

Foto

Zajímavosti a recepty

Coffeespot podklady pro WEB odkaz na blog 21

BLOG: https://www.nutsman.cz/blog/kava--nejen-napoj--ale-i-kultura-a-historie/

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: