NUTSMAN Pekanové ořechy
Popis
Složení: Pekanové ořechy.
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Po otevření ihned spotřebujte. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Země původu: USA
Upozornění: Tento výrobek prošel mnohonásobnými kontrolami. Eventuálním kouskům skořápek/pecek se nedá zabránit ani při nejmodernějším způsobu balení. Z tohoto důvodu není vhodný pro děti do 3 let. Doporučujeme přebrat.
Pekanové ořechy
Pekanové ořechy jsou plody stromu ořechovce pekanového. Jedná se o mohutný strom pocházející z centrální části jihu Severní Ameriky. Vyskytuje se zejména v údolí řeky Mississippi, v okolí řek v Oklahomě a Texasu, ale také na severu Mexika. Ořechovec pekanový je listnatý, opadavý a středně rychle rostoucí strom, který dorůstá až do výšky 50 metrů.
Složení pekanových ořechů
Obsahuje okolo 10% bílkovin a více než 60% zdravých tuků.
Jsou zdrojem omega 3 a 6 nenasycených mastných kyselin, vlákniny, betainu, cholinu, sacharidů, hořčíku, železa, draslíku, vápníku, fosforu a zinku.
Využití pekanových ořechů
Pekanové ořechy lze konzumovat jen tak za syrova, ale výborně doplní i sladká jídla. Přidávají se také do pralinek. Vyloupané ořechy lze skladovat dlouhé měsíce v mrazničce.
Produkt je zařazen do kategorie (?) | Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Natural, Bez laktózy |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Typ | natural |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 2970 kJ / 721 kcal |
Tuky | 72 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 6,2 g |
Bílkoviny | 9,2 g |
Sacharidy | 14,3 g |
- z toho cukry | 4 g |
Vláknina | 9,6 g |
Sůl | 0 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.