NUTSMAN Vlašské ořechy 80% 1/2 světlé

 
  • 1 z 2
 

Pořádná dávka půlek vlašských ořechů. Ideální na zdobení dezertů, nebo pečení. Jejich jemná chuť a křupavost vás určitě dostane. Vyzkoušejte!

  • ořechy 80% 1/2 světlé - balení se skládá z 80% půlek ořechů, což znamená, že zde naleznete krásné velké kousky
  • výborná chuť
  • Natural - přírodní neochucený oříšek
  • vhodné na pečení, na zdobení, nebo jen tak na zub
Cena od 92 Kč bez DPH
od 103 Kč
Kategorie Vlašské ořechy
Zvolte variantu
Množství: 250 g Skladem 103 Kč
92 Kč bez DPH
   
Množství: 500 g Skladem 173 Kč
154 Kč bez DPH
   
Množství: 1000 g Skladem 307 Kč
274 Kč bez DPH
   
 

Složení: Jádra vlašských ořechů.

Skladování: Vlašské ořechy skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Po otevření ihned spotřebujte. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Ukrajina

Upozornění: Tento výrobek prošel mnohonásobnými kontrolami. Eventuálním kouskům skořápek/pecek se nedá zabránit ani při nejmodernějším způsobu balení. Z tohoto důvodu není vhodný pro děti do 3 let. Doporučujeme přebrat.

Vlašský ořech

Kvalita jader vlašských ořechů: Kvalita zahrnuje poměrně širokou škálu hygienických i senzorických požadavků. Jádra se různí dle lokality pěstování, zpracování, ale například i podle ročního období. Mohou být také různě barevná (odstíny od světlounce až po temně jantarovou) a ve zcela odlišných velikostech či s vyšším či nižším obsahem tuku. Nicméně základním požadavkem je vždy odpovídající chuť. Proto každou šarži důkladně kontrolujeme, abychom vám mohli vždy nabídnout odpovídající kvalitu.

Složení a vliv na zdraví

Vlašské ořechy, které ořešák produkuje, jsou velice výživné, neboť obsahují v průměru 70 % tuků, obsahujících zejména velice zdravé nenasycené mastné kyseliny, 18 % proteinů (bílkovin) a přibližně 3 % sacharidů (cukrů). Z mastných kyselin se jedná převážně o omega-3-mastné kyseliny.

Ořechy jsou energeticky bohatým zdrojem. Vyjma mastných kyselin obsahují také bohaté zdroje vitaminu E, B1 či B6. Dále pak sůl, kyselinu listovou, minerály jako hořčík, měď a zinek.

Využití

Vlašské ořechy se využívají převážně v potravinářském průmyslu a to v pekařství a cukrářství, kde se využívají jako dochucující nebo dekorační prvek. Z ořechů se také lisuje olej či se z nich vyrábí alkoholický nápoj, tzv. ořechovka.

Vyloupaná jádra vlašských ořechů - natural, světle jantarových barevných odstínů, s příjemnou specifickou chutí se přesně hodí ke každodenní konzumaci, ale také pro ořechové dorty, řezy, záviny, náplně, úlky, štafetky, koule, rohlíčky do bábovek, hřbetů, košíčků, koláčů a další nekonečnou škálu ořechového pečiva.

Produkt je zařazen do kategorie (?) Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Natural, Bez laktózy
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Typ natural
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 2738,2 kJ / 654 kcal
Tuky 65,21 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 6,13 g
Bílkoviny 15,23 g
Sacharidy 13,71 g
- z toho cukry 2,61 g
Vláknina 6,7 g
Sůl 0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: