PISTÁCIE 4+1 za 287Kč/kg jsou zpět. Najdete v akci. // LYO ZDARMA při nákupu nad 999Kč. Vyberte jako dárek v košíku.

Najdi a vyhraj s NUTSMAN č.11/2024

O co v tomto týdnu soutěžíme?

Vybereme ze všech odpovědí výherce, který vyhraje balíček naší aktuální novinky: ČOKOLÁDY MIKADO.

Vyhraj s NUTSMAN 112024 1

Už jste zaznamenali naši NOVINKU čokolády mikado?

Zvečevo je víc než jen továrna nebo firma: Zvečevo je člen rodiny.
Vytvořili jsme první čokoládu Mikado s rýží na světě. Je světově proslulá a uznávaná a je distribuována na trzích po celém světě – v Severní Americe, Austrálii, na Novém Zélandu, v Rakousku, Německu, Maďarsku a dokonce i ve Švýcarsku.

dcm-2-mala
Zvečevo si vybudovalo silnou pozici na domácím trhu i v sousedních zemích díky svým dalším silným značkám čokolády a alkoholických nápojů. Důkazem špičkové kvality výrobků Zvečevo jsou četná ocenění, uznání v tuzemsku i zahraničí, stovky medailí a vyznamenání za kvalitu výrobků, včetně několika zlatých medailí od Světové instituce pro hodnocení kvality – Monde Selection, Brusel.

Naše poslání je sladké! Chceme osladit váš svět, udělat vás šťastnějšími, být součástí vašich radostných okamžiků, něžných chvil, zkrášlit každý váš narozeninový dort a dárek – jako skutečný přítel nebo člen rodiny! Jsme s vámi, když jste zamilovaní, vzrušení, když jste obklopeni pozorností a když ji rozdáváte. Naším posláním je být vaším malým tajemstvím, které vám zlepší den; malý kousek, který nikdy nezklame. Vyrůstáme s vámi a generacemi. Nechte s námi vyrůstat i vaše dítě.


Soutěžní otázka zní: napište nám napište jakou příchuť čokolády MIKADO by jste rádi ochutnali.

Nápovědu najdete zde: www.nutsman.cz

Pravidla soutěží NUTSMAN: https://www.nutsman.cz/obchodni-podminky/PravidlasouteziNUTSMAN/

Soutěž začíná dnem zobrazení na našem blogu a končí za 7 kalendářních dnů. Následně bude výherce kontaktován a zobrazen na našich platformách (Facebook, Instagram.

Hodně štěstí všem a vidíme se při další naší soutěži. Tým NUTSMAN.