POZOR: DOPRAVA za 1Kč. Do středy 12:00 hodin.

Najdi a vyhraj s NUTSMAN č.8/2023

O co v tomto týdnu soutěžíme?

Vybereme ze všech odpovědí výherce, který vyhraje Srdce z hořké čokolády sypané lyofilizovaným ovocem od firmy Kamila Chocolates.

Vyhraj s NUTSMAN 082023 1

už jste zaznamenali naši novou čokoládu?

Zakladel společnosti FRANTIŠEK HLAVA  vědomě navazuje na slavnou tradici dezertářského řemesla v Česku a nabízí dokonalé řešení pro všechny zájemce, kteří to s cukrářstvím myslí vážně. Snaha obnovit zašlou slávu českého čokoládovnictví a vyvést jej ze zapomění byla od počátku podmíněna jeho úsilím o návrat ke kvalitní čokoládě a rozmanitosti náplní, které češi znali již za první republiky.

Rodinná firma Kamila prodělala v posledních letech celou řadu změn. Lahodné čokoládové speciality již pan Hlava se svou rodinou nevyrábí na starém temperovacím stroji v suterénu rodinného domku ve Vyskytné, jak tomu bývalo po převratu, ale díky postupnému vývoji a silnému zájmu zákazníků se firmě podařilo zrekonstruovat výrobní halu a všechna výroba se tak přesunula do moderních prostor.

V dnešní době je již výroba rozdělena do několika samostatných sekcí. Společnost nabízí jak velkokapacitní produkci, tak zcela jedinečnou zakázkovou výrobu pro kohokoliv, kdo o ni požádá. Tato deviza patří k hlavním podmínkám interních směrnic čokoládovny KAMILA.

Výroba čokolády

K výrobě používáme pouze čokoládu té nejvyšší kvality! Rovněž náplně bonbonů jsou vyráběny z prvotřídních ingrediencí. Dbáme na to, aby si tuto zásadu vzali k srdci i naši dodavatelé. Proto preferujeme pouze firmy, které jsou schopny naše nároky splňovat a mnohdy i předbíhat dobu ve vývoji nových a především úspěšných chutí, pro naši pokrokovou výrobní technologii.

Lidé v čokoládovně

Jemná cukrářská kuchyně byla vždy oceňovaným uměním a jen málokterá forma umění se v uplynulých desetiletích vyvíjela tak razantně jako produkce čokolád. Sama tradice už nepostačuje.

Naši dezertáři jsou mistry svého oboru. Používají osobité postupy i přísady, směšují je s osvědčením, a vytvářejí pestrou škálu zcela nových typů chuťových aroma. Samozřejmě, stále nové postupy vyžadují neobvyklé a alternativní metody přípravy.

 


Soutěžní otázka zní: napište nám kolik druhů čokoládových srdíček od Kamila Chocolates máme nově v nabídce?

Nápovědu najdete zde: https://www.nutsman.cz/vyhledavani/?string=Kamila+Chocolates

Pravidla soutěží NUTSMAN: https://www.nutsman.cz/obchodni-podminky/PravidlasouteziNUTSMAN/

Soutěž začíná dnem zobrazení na našem blogu a končí za 7 kalendářních dnů. Následně bude výherce kontaktován a zobrazen na našich platformách (Facebook, Instagram.

Hodně štěstí všem a vidíme se při další naší soutěži. Tým NUTSMAN.