DOPRAVA do neděle za 19Kč. // Tyčinky 1+2 ZDARMA. Poslední balíček skladem.

RECEPT: Zdravý kinder maxi řez

Překvapte své děti (a sebe) tímto úžasným zdravým Kinder Maxi King řezem - tak dobrý, že tomu nebudete věřit!

Vítejte v našem blogu, kde se dnes podíváme na zdravou verzi oblíbeného dezertu - Kinder Maxi řezu! Pokud jste milovníkem této lahodné čokoládové pochoutky, ale zároveň si chcete dát pozor na přísady a kalorie, pak jste na správném místě. Ve dnešním článku vám představíme recept, který obsahuje vyváženější složení, méně cukru a vyznačuje se kvalitními surovinami. Připravte se tedy na to, že váš chuťový rejstřík zažije opravdovou revoluci s touto zdravou verzí Kinder Maxi řezu!

909F1B1B-3D7C-4BC0-B59E-5BAD2263D0EA

Těsto:

2 vejce

80g kokosové mouky

20g mandlové mouky

Vše smícháme a dáme ve velmi tenké vrstvě do formy (25x25cm). Pečeme ve vyhřáté troubě na 180•C cca 10minut. Poté plát rozkrojíme na polovinu a necháme na mřížce vychladnout.

 

Krém:

250g ricotty

140g skyru

pár kapek vanilkové esence

Vše spolu vyšleháme. Rozdělíme na dvě poloviny. První polovinu naneseme na vychladlý plát a dáme do mrazáku na pár minut ztuhnout.

 

Karamel:

3PL arašídového másla

2ČL kokosového oleje

1g himálajské soli

Společně rozehřejeme. A nalijeme na lehce ztuhlou první polovinu plátu s krémem. A opět dáme ztuhnout. Pak dáme druhou polovinu krému a zaklopíme zbylým plátem. A zase dáme ztuhnout. 

 

Čokoládová vrstva:

50g čokolády 90%

2ČL kokosového oleje

3PL lískových ořechů

Čokoládu s kokosákem rozehřejeme. Ořechy nahrubo nadrtíme (použila jsem paličku na maso). Ořechy smícháme s čokoládou a nalijeme na řez. Dáme opět vychladit.

 

Dobrou chuť přeje tým NUTSMAN. A pošlete nám své výtvory. Moc rádi je budeme sdílet u nás a inspirovat tak ostatní.