Recept: Meruňková bublanina
Když se řekne bublanina, většina lidí si představí nadýchané vláčné těsto s třešněmi. Tento nestárnoucí moučník ale můžete připravit ze všech různých druhů ovoce, jejichž sezóna je právě aktuální. Vyzkoušejte třeba tuto rychlou a snadnou meruňkovou verzi jen z hrstky ingrediencí, ke které nepotřebujete ani kuchyňskou váhu.

SUROVINY NA BUBLANINU
- 2 vejce
 - 1 kelímek skyru
 - 1,5 kelímku hladké špaldové mouky
 - 1 odměrka proteinu (dá se vynechat)
 - sladidlo (dala jsem 2PL čekankového slazení)
 - vypeckované meruňky
 
SNADNÁ PŘÍPRAVA BUBLANINY
- Všechny ingredience vyjma meruněk smícháme a nalijeme do formy.
 - Poté na těsto poklademe meruňky.
 - Pečeme ve vyhřáté troubě 170 °C cca 35 minut.
 
