DO NEDĚLE - 1kg PISTÁCIE ZDARMA a 10% SLEVA na všechny NUTSMAN produkty s kódem: DNY10 // Nákup nad 999Kč = LYO ZDARMA. Vyberte jako dárek v košíku.,

Tým Nutsman se představuje: „Čísla nejsou zrovna moje silná stránka,“ říká Nikča, pravá ruka šéfa, milovníka tabulek a čísel.

Jak sama Nikča říká, její práce je různorodá. Jednou nohou je ve skladu a upravuje etikety, druhou v kanceláři a ladí e-shop, aby zákazník vždy lehce zjistil informace o produktech. To je jen hrstka její náplně práce. V neposlední řadě společně s majitelem seskládali perfektní tým do skladu.

nikca

 

Nikčo, řekni nám, jaká je tvá náplň práce.

Moje pracovní náplň je různorodá. Pracuji na pozici asistentky, stejně jako naše Markétka, akorát jsem asistentka druhého z majitelů. Převážně mám na starosti personální záležitosti firmy, jako např. nábor zaměstnanců, vedení evidence zaměstnanců a celkově administrativní úkony spojené se zaměstnanci. Dále pak úzce spolupracuji s technologickou stránkou naší firmy, přesněji s výrobou. Jindy zase pomáhám s úpravou našeho e-shopu. Prostě co je potřeba.

 

Na čem zrovna teď pracuješ?

Momentálně upravuji a vytvářím etikety na naše výrobky, které je potřeba čas od času upravit nebo vytvořit, jelikož nabízíme stále nové a nové dobroty.

 

Překvapilo tě něco na tvé pozici?

Nejspíš ta různorodost práce, ale to mi nevadí. Mám ráda, když se úkoly mění. Člověk si tak vyzkouší zase něco nového.

 

Jaký je podle tebe v Nutsmanu kolektiv? Změnila se atmosféra mezi zaměstnanci či přístup šéfů od doby tvého začátku působení ve firmě?

Za mě je u nás ve firmě kolektiv super. Když jsem nastupovala do firmy, začínala jsem na pozici skladnice. V tu dobu přibylo více nových holek, takže jsme začínaly všechny zároveň a vytvořily jsme si dobré vztahy, které nám drží doteď. Od té doby jsme přijali i další zaměstnance a myslím si, že jsme si sedli všichni. Vždy si nějak vypomůžeme, když je potřeba, poradíme si. A jako bonus je, že se spolu vždycky dobře zasmějeme.

 

Na co se do práce nejvíc těšíš?

Do práce se těším tak celkově, hlavně na kolektiv a novinky, které pro vás chystáme. Člověk tak pozná další produkty a rozšíří si obzory. Samozřejmě jsou i dny, kdy se člověku nechce, ale ty zná z nás každý.

 

Jak si říkala, jsi asistentka jednoho z šéfů. Prozraď nám na něj také něco jako Markétka na druhého šéfa.

Musím říct, že máme štěstí na naše nadřízené. Oba jsou féroví, dokáží poradit i pomoci. Jsou hlavně otevření novým nápadům a chtějí znát názor i svých zaměstnanců, což je podle mě super. Ale žádnou pikantnost na pana šéfa nemám. Jen že je to člověk na svém místě a miluje tabulky, statistiky a čísla. Což ho se mnou občas stojí pár nervů, jelikož čísla nejsou zrovna moje silná stránka.

 

A už tradičně… jaký je tvůj nejoblíbenější produkt?

Nejspíš to bude sušené maso, toho se nikdy nepřejím. Také nikdy nepohrdnu naší Čoko směsí. Ze slaných výrobků mám zase ráda Mandle s himalájskou solí. Ty jsou opravdu výborné. Všem doporučuju.