POZOR: Tyčinky 1+2 ZDARMA míří do finále. Brzy bude vyprodáno. Tak nezmeškejte a moc děkujeme za pomoc v neplýtvání. Jste úžasní.

Tým Nutsman se představuje: „Já sama někdy nevím, co vlastně dělám.“ popisuje Markétka, pravá ruka šéfa, svou práci.

Nejzajímavější pozici ve firmě zastává Markétka. Její pracovní náplň je všem záhadou. Mimo jiné je pravou rukou šéfa, proto nám také mohla prásknout jeho neduhy. Její zásluhou se náš e-shop plní novinkami rychlostí blesku. Právě Markétku uvidíte jako první, když nás ve firmě navštívíte. A uvaří vám tu nejlepší kávu. 

Foto_045

Markét, řekni nám, co vše tvá práce obnáší. Protože to je celé firmě záhadou.

Když vám to řeknu, tak tahle pozice ztratí své tajemno. Abych pravdu řekla, tak já občas sama nevím, co dělám. A teď vážně, na starost mám vystavování faktur, přeceňování zboží, úpravu e-shopu, zadávání novinek do prodeje - a že těch je. A samozřejmě jsem pravou rukou jednoho z majitelů.

 

Nejprve jsi pracovala ve skladu. Jak zpětně hodnotíš rozhodnutí pracovat na nynější pozici?

Práce ve skladu byla zajímavá zkušenost a bavila mě. Za možnost vyzkoušet si to i z jiné strany jsem ráda. To že jsem si prošla celým systémem skladu a znala produkty, byla určitě obrovská výhoda. Neříkám, že vše šlo hladce, občas se musím se zadanými úkoly poprat, ale myslím si, že přijmout tuhle pozici byla dobrá volba

 

Co máš na své práci nejraději?

To, že se do práce těším.

 

Je něco, co děláš v práci opravdu nerada?

Nic konkrétního, co bych dělala nerada, asi nemám. Každý den do práce jdu s nějakou vizí, co vše za ten den musím udělat a stihnout, a na konci dne zjistím, že jsem z toho nestihla skoro nic. To mě dokáže rozhodit. Ale na druhou stranu v životě také nejde mít vše úplně naplánované.

 

Jak pociťuješ rychlé rozrůstání firmy?

Když jsem před rokem do firmy nastupovala, bylo nás tu 10, od té doby se počet zaměstnanců zdvojnásobil, vznikly nové pracovní pozice a počet produktů na eshopu se den ode dne rozrůstá o novinky.  Troufám si říci, že firma nabrala ten správný směr.

 

Dala ti práce ve firmě i něco dalšího kromě zaměstnání?

Získala jsem tu spoustu nových zkušeností, ale co je hlavní tak mi firma dala nové přátele. Doteď se divím, jaký super kolektiv dokázali majitelé složit z lidí, kteří se před tím nikdy neviděli. Myslím, že oni sami jsou tím velmi překvapeni, někdy i v šoku.

 

Prozraď nám něco na šéfa. Něco co by nás všechny mohlo zajímat. A neboj, to se nedozví. :-)

Je to férový šéf s kamarádským přístupem. Jen má jeden zlozvyk. Má svůj oblíbený šálek na kávu, který podle zjevu už dosti pamatuje. Jenže se ho nechce za žádnou cenu vzdát. Pomalu a jistě pracuji na tom, aby si nakonec hrníček vyměnil dobrovolně. Ale pssst.

 

A který je tvůj oblíbený produkt?

Mým oblíbeným produktem jsou kešu, není to tak dlouho, co jsme zařadili do prodeje kešu s příchutěmi, např. uzené, himalájská sůl, paprika, které mě velmi zaujaly. Ale momentálně se už nemůžu dočkat novinek, které nás v blízké době čekají. Dalším produktem z našeho e-shopu, kterému nejde odolat, je BIGBOY arašídové máslo Grand Zero s bílou čokoládou.