Pistácie 4+1kg ZDARMA. Cena 287Kč/kg // Makadamiové ořechy za novou, nejlepší, cenu.

Tým Nutsman se představuje: Jitka ze skladu mimo jiné prozradila, jaká je atmosféra napříč celou firmou.

Zajímá vás, co vše zahrnuje práce ve skladu? Tentokrát přinášíme rozhovor s Jitkou, která vám svou práci představila. Přiblížila příjem zboží i jeho balení. Prozradila nám také, jaká je ve firmě atmosféra napříč celou firmou, proč v Nutsmanu tak ráda pracuje a jaký je její favorit mezi všemi produkty.

 

3 zmenšená_2

 

Jaká je tvá pozice ve firmě?

Mojí hlavní náplní práce je příjem zboží.

 

Co tvá pozice obnáší? Popiš nám celý proces balení.

Jak už jsem řekla, přijímám zboží, které objedná naše Janča. Některé produkty nám vozí dopravci v krabicích. Toto zboží se kontroluje a přijímá do našeho systému. Naše hlavní produkty jako jsou ořechy, sušené ovoce, dražované plody apod. nám vozí na paletách. Opět následuje kontrola a předáme Janče na nákup. Ta provede příjem do systému a můžeme následně s materiálem dále pracovat a zákazníci nakupovat.

 

Kolik dodávek zboží denně průměrně přijímáš?

Počet příjmů se každý den liší. Někdy nám dovezou 2 palety a několik balíků, jindy třeba 4 palety. Ale každý den se tu protočí minimálně 10 aut s dopravcem.

 

Jak dlouho ve firmě pracuješ a co tě sem přivedlo?

Do firmy jsem přišla před rokem. Začínala jsem brigádně v balírně, kde jsem rozvažovala zboží. Poté se firma začala výrazně rozrůstat a byla mi nabídnuta jiná pozice. 

 

Proč pracovat v Nutsman, v čem je jiný oproti ostatním firmám?

Kromě toho, že mi vyhovuje pracovní doba, jsem spokojená s celým prostředím a náladou, která je tu téměř vždy pozitivní. Vždy, když je potřeba, mi nadřízení se vším vyhověli. Ale člověk toho nesmí využívat a jednat fér.

 

Jaká je ve firmě atmosféra napříč všemi odvětvími?

Podle mého názoru jsme super tým. Téměř všechny holky, které pracují na administrativních pozicích, začínaly na skladu. Což je super, protože to celý kolektiv sjednotí.

 

Který je tvůj nejoblíbenější produkt? Je možné si z této pestré škály vybrat pouze jeden?

Jeden top produkt určitě nevyberu. Já osobně mám raději slané výrobky, z těch u mě vedou uzené mandle. Ale určitě doporučuju také ochutnat mandle ve slaném karamelu.