RECEPT - Čokoládové bounty

Ingredience:

2 vejce
250g tvarohu
1 mascarpone
150g kokosové mouky
100ml kokosového mléka
vanilka
citronové šťávy
sladidlo dle chuti (např. xylitol)

 

Na dokončení:

3PL strouhaného kokosu
1PL raw kakaa
250ml smetany (33%)

 

Postup:

Bílky vyšleháme v tuhý sníh, zbylé suroviny smícháme a přimícháme ke vzniklému sněhu. Pokud je směs velmi tuhá přidáme mléko (ovlivňuje to kvalita a tučnost surovin). Na posyp smícháme kakao a kokos a lžící volně nasypeme na korpus. Dáme na plech 24x24cm. Pečeme na 170°C cca 30 minutek (POZOR kokos nesmí zčernat, pak je hořký!). Po upečení ihned na horký korpus nalijeme smetanu (lepší je vysokoprocentní, ale záleží na preferencích). Řez dáme minimálně na 6 hodin vychladit.

 

Dobrou chuť vám přeje tým NUTSMAN

 

čokoládové bounty

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné